Ηχηρό μήνυμα κατα της βίας απο τους μύθους του βόλεϊ

15/05/2017 23:271455Διάφορα
Ετικέτες: ΠετρούποληΠρασινοκόκκινοιΚοκκινοπράσινοιΜπελιγράτηςΚαραμπέτσος
tatoo

Το δικό τους  ηχηρό μήνυμα κατά της βίας, έστειλαν οι θρυλικές μορφές του βόλεϊ που βρέθηκαν και πάλι μαζί στο κλειστό της Πετρούπολης  «Νικος Παξιμαδάς».

Μέσα  σε κλίμα νοσταλγίας και συναισθηματικής φόρτισης, οι «Πρασινοκόκκινοι» και οι «Κοκκινοπράσινοι» αναμετρήθηκαν σε ένα ακόμη  ιστορικό φιλικό στο οποίο φανέρωσαν στιγμές  βγαλμένες από την τεράστια καριέρα του ένδοξου παρελθόντος τους.

Παράλληλα χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φίλους του αθλήματος αλλά και τα πολλά παιδιά που πήγαν στο γήπεδο για να τους θαυμάσουν από κοντά ενώ ταυτόχρονα συνέβαλαν ώστε να μαζευτούν τρόφιμα για την Δημοτική Αποθήκη της Πετρούπολης.

Όσον αφορά το φιλικό ματς που ήταν η αφορμή να βρεθούν όλοι αυτοί οι μύθοι του βόλεϊ μαζί στο γήπεδο, έληξε με 1-1 (25-22, 21-25).

Από τους «Πρασινοκόκκινους» αγωνίστηκαν οι  Ανδρεόπουλος,  Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης, Ζακυνθινός, Μαυράκης, Σπανός, Οικονόμου.

Από τους «Κοκκινοπράσινους» έδωσαν το παρών οι Αμαριανάκης που ηταν ο οργανωτικός υπεύθυνος της εκδήλωσης  αλλα και οι  Μιχαλόπουλος, Γκιούρδας, Φάκας, Τερζάκης, Μουστακίδης, Θεοδωρίδης, Δ. Καζάζης, Ντράγκοβιτς, Ξεροβάσιλας, Κουρνέτας και οι Τριανταφυλλίδης, Μηνούδης, Ψάρας, Χατζηαντωνίου, Στέλιος Καζάζης, που έπαιξαν και στις δυο ομάδες.

Προπονητές ήταν οι Γιάννης Λάιος, Στέφανος Πολύζος, Μιχάλης Γεωργαντής, Νίκος Ηλιόπουλος,

Παρών  στο κλειστό της Πετρούπολης ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης που έδωσε το πρώτο σφύριγμα του ματς αλλα και ο τωρινός  πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Καραμπέτσος καθώς και πολλοί εν ενεργεία διαιτητές, παράγοντες ομάδων και αρκετοί παίκτες και παίκτριες απο διαφορα σωματεία.

 


Σχετικά Άρθρα