Πένυ και Αλίκη… ”ψηφίζουν” snow volley

Πένυ Καραγκούνη και Αλίκη Σπηλιωτοπούλου θα βρεθούν το διήμερο 24 και 25 Φεβρουαρίου στα Καλάβρυτα, για να παρακολουθήσουν το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα snow volley.

«Το snow volley είναι ένα άθλημα που πρέπει να καθιερωθεί, τουλάχιστον στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Η κίνηση της Ομοσπονδίας να προβάλει και να το προωθήσει, μόνο καλό μπορεί να κάνει. Σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου γιατί είναι κάτι καινούριο» ήταν το πρώτο σχόλιο της πρωταθλήτριας Ελλάδος Πένυ Καραγκούνη, με την συμπαίκτριά της, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου να συμπληρώνει:

«Είναι ενθαρρυντικό που αναλαμβάνει τέτοιου είδους προσπάθειες η Ομοσπονδία. Ο κόσμος θα γνωρίσει την ομορφιά του αθλήματος και στο βουνό. Θεωρώ πως στα Καλάβρυτα το snow volley θα έχει επιτυχία και θα γίνει μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».

Μπορεί οι κανόνες του snow volley με το beach volley να είναι ίδιοι, ωστόσο υπάρχουν διαφορές, ειδικά στον τρόπο που αγωνίζεσαι. «Αν και οι κανόνες είναι ίδιοι με το beach volley, η δυσκολία θα είναι μεγαλύτερη, ειδικά από την στιγμή που δεν έχεις την απαραίτητη εμπειρία. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένοι με τον σωστό εξοπλισμό και να έχουν δοκιμάσει το παιχνίδι στο χιόνι. Θα χρειαστεί να συνηθίσουν τα πατήματα, από την στιγμή που το χιόνι δεν απορροφάει τους κραδασμούς για να αποφευχθούν τραυματισμοί» δήλωσαν με μία φωνή οι δύο αθλήτριες.

spot_img

Περισσοτερα

Oι διεθνείς απέναντι στην… Team Κρήτη στον τελικό

Άνετη επικράτηση για τις δύο ομάδες στα ημιτελικά. Σε ημιτελικούς 30 και 37 λεπτών οι Μαναβή, Τριανταφυλλίδη και...

Οι… καινούργιες ομάδες στον τελικό του Thessaloniki Masters

Παπαδημητρίου, Τζιουμάκας και Κανέλλος, Ιωαννίδης θα διεκδικήσουν το χρυσό! Οι δύο νεοσύστατες ομάδες των Τζιουμάκα, Παπαδημητρίου και Κανέλλου,...

Τα πέπραγμενα του Ντρόμπνιτς στην… άμμο!

Έχει συμμετάσχει σε δύο σημαντικές διοργανώσεις. Ο Σεργκέι Ντρόμπνιτς έκλεισε μια θέση στο ρόστερ του Άθλου Ορεστιάδας για...