Πέννυ Ρόγκα: ''Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός άσχετοι!''

02/11/2020 19:24426Απόψεις
Ετικέτες:
be a maverick

Η διεθνής αθλήτρια της Νάξου Πέννυ Ρόγκα ανέβασε στην προσωπική της σελίδα την άποψη της για τα νέα μέτρα.

Αξίζει ν α το διαβάσετε:
''Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω το ελληνικό κράτος!
Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός άσχετοι!''

Η κυβέρνηση από την πρώτη ώρα της ύπαρξής της έχει αποδείξει ότι επιτίθεται στον πολιτισμό, σε αντίθεση με την θεοκρατία θα έλεγε κανείς, την οποία και υποστηρίζει ασύστολα.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι ο βασικός αιμοδότης του επαγγελματικού αθλητισμού στην Ελλάδα. Και τώρα τα αθλητικά σωματεία οφείλουν να επιβιώσουν μέσα από τα μηδαμινά έσοδα των τελευταίων μηνών, ρίχνοντας φυσικά ταφόπλακα με την τελική απόφαση που ετοιμάζεται εντός ολίγων ωρών. Μα καλά είμαστε σοβαροί; Σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζείτε;

Οι αθλητές πρέπει να συνεχίσουν να προπονούνται σε χώρους που θα είναι κλειστοί.... Οι προπονητές θα συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες στα γήπεδα που θα είναι κλειστά.... Οι δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού σε ποιον θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους.....;Τα χιλιάδες αθλητικά σωματεία θα συνεχίσουν να είναι ενεργά; Ρητορικά μιλάω μην αγχώνεστε δεν θέλω απαντήσεις.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς, εύκολους, ανέξοδους σε κάποιες περιπτώσεις τρόπους θωράκισης της υγείας όλων μας.
Μιλάμε κατά βάση για έναν τομέα που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι πολιτισμού και κοινωνικοποίησης των πολιτών.

Οι επαγγελματίες αθλητές είναι κατά κανόνα η πιο πειθαρχημένη "κοινωνική" ομάδα και εσείς κύριοι θέλετε απλά να τους "καταστρέψετε" σε όλα τα επίπεδα, πνευματικά, σωματικά και πόσο μάλλον οικονομικά.

Παίρνετε αποφάσεις και μετά μιλάτε για οικονομική βοήθεια, με επιδόματα που φυσικά κάποιες κατηγορίες δεν τα δικαιούνται...Τι ρατσισμός θεέ μου!

Αναρωτιέμαι αν τα δικά σας παιδιά αθλούνται ή αν κάποια στιγμή στο μέλλον θελήσουν να ασχοληθούν με τον επαγγελματικό - ερασιτεχνικό αθλητισμό τι θα τους πείτε... α συγγνώμη ξέχασα μέχρι τότε δεν θα υπάρχουν...

( Η φωτογραφία δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση οτι εκφράζω τις διοικήσεις των ομάδων αλλά ειλικρινά εύχομαι το μεγαλύτερο ποσοστό των αθλητριών να ταυτίζονται με την άποψή μου...).

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα