Πασιαλή-Γεωργαντά:«Χαρούμενες που περάσαμε στην τετράδα του τουρνουά»

18/06/2017 00:20592Beach Volley
Ετικέτες: Πασιαλή
be a maverick

Οι Χριστίνα Πασιαλή, Ελεάννα Γεωργαντά δήλωσαν στο volleyball.gr ότι εκπροσωπούν σε αυτό το τουρνουά τις Σπέτσες και σχολίασαν για τη διοργάνωση και τη διαμονή:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που περάσαμε στην τετράδα του τουρνουά, ο στόχος μας ήταν αυτός. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, είχαμε πάει στο Open την προηγούμενη βδομάδα και δεν τα είχαμε καταφέρει, είχαμε βγει πέμπτες.

Το επίπεδο είναι αρκετά καλό, βλέπουμε ομάδες που είναι μαζί πολύ καιρό, νέες κοπέλες που προσπαθούν πολύ και θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες είμαστε πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο», είπε η Χριστίνα Πασιαλή και τον λόγο πήρε στη συνέχεια η συμπαίκτρια της Ελεάννα Γεωργαντά:

«Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος οι Σπέτσες, όπως και οι εγκαταστάσεις. Είχε πολλά χρόνια να γίνει Masters σε τέτοιο μέρος. Ο κόσμος το στηρίζει, οι εξέδρες είναι γεμάτες, ενώ ό,τι ζητήσαμε το είχαμε. Εμείς προσωπικά ευχαριστούμε τις Σπέτσες γιατί τις εκπροσωπούμε μαζί με την Χριστίνα, όπως επίσης και το iBeach Volleyball Club που μας στηρίζει όπως και τον προπονητή μας Κώστα Ταμπουρατζή».

 


Σχετικά Άρθρα