ΠΑΣΑΠ: Συγχαρητήρια στην Εθνική Παίδων

Το ΔΣ του ΠΑΣΑΠ συγχαίρει την Εθνική Ομάδα των Παίδων για την πανάξια πρόκρισή της στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές αλλά κυρίως στους αθλητές που κατάφεραν με ισάριθμες νίκες στον προκριματικό όμιλο να επαναφέρουν τις αναπτυξιακές Εθνικές Ομάδες των αγοριών στην ελίτ της Ευρώπης.

Θα ήταν ευχής έργον, στην ομάδα αυτή να παρασχεθούν όλα τα απαραίτητα μέσα, ώστε να καταφέρει να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις αυξημένες τις υποχρεώσεις και να αναδείξει στα γήπεδα το πλούσιο ταλέντο της.

Πριν όμως τελείωσουν τα πανηγύρια από την πρόκριση αυτή, καλό θα ήταν, όλοι μας, να αναλογιστούμε σε τι είδους αθλητικό περιβάλλον, εντός της χώρας, θα επιθυμούσαμε  σε 1-2 χρόνια να αγωνίζονται οι ταλαντούχοι αυτοί αθλητές και να εργαστούμε με στόχο να τους παραδώσουμε κάτι καλύτερο από το σημερινό.

Να ψάξουμε να βρούμε τρόπους ώστε να δοθούν κίνητρα στους προπονητές και στις ομάδες της VolleyLeague να “επενδύσουν” επάνω τους (και να μην επιλέγουμε πάντα την εύκολη λογική των ξένων αθλητών), να αναβαθμίσουμε την Α2 Εθνική κατηγορία ώστε να αποτελεί ένα ουσιαστικό σκαλοπάτι της αθλητικής εξέλιξης και όχι ένα αθλητικό νεκροταφείο, να τους παρέχουμε εν γένει ένα αθλητικό περιβάλλον που θα σέβεται τους πρωταγωνιστές των γηπέδων – τους αθλητές – και θα τους παρέχει κίνητρα να αγωνίζονται για να γίνονται ολοένα και καλύτεροι.

Σε αυτή την κατεύθυνση δηλώνουμε ότι θα κινηθούμε εμείς ως Σύνδεσμος προσπαθώντας να ακουστούμε και να πείσουμε ώστε να προχωρήσουμε στις πράξεις και να μην μείνουμε στα ευχολόγια.

spot_img

Περισσοτερα

Στη Θεσσαλονίκη η προετοιμασία της Εθνικής παίδων

Τριήμερη προετοιμασία για την Εθνική παίδων πριν τον πρώτο προκριματικό του Ευρωπαϊκού. Στη Θεσσαλονίκη θα προετοιμαστούν οι παίκτες...

Προετοιμασία πριν το Βαλκανικό για την Κ18

Προετοιμασία διάρκειας 11 ημερών για την Εθνική παίδων. Η ομάδα κάτω των 18 υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη...

Χάλκινο μετάλλιο για τους παμπαίδες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα!

Mε το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος επιστρέφει από την Κωνσταντινούπολη και το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ17 η Εθνική...