Παρουσίαση του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ “WHISTLE” στα Εκπαιδευτήρια «ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ» στο Περιστέρι

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα ERASMUS+ “WHISTLE” που αφορά τη Λεκτική Σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του αθλητισμού.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Παρασκευή 19.01.2024 η παρουσίαση του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ “WHISTLE” στο Αμφιθέατρο των Εκπαιδευτηρίων «ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ» στο Περιστέρι.  

Η ομάδα των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΕΟΠΕ αποτελούμενη από τους Αστέριο Πατσιαούρα (Υπεύθυνος ομάδας), Ειρήνη Χαράφια, και Ίλα Παναγιώτα Ιωακείμ παρουσίασαν στο εξαιρετικό ακροατήριο των μαθητών της πρώτης Λυκείου το πρόγραμμα που αφορά την Λεκτική Σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του αθλητισμού και τους τρόπους αντιμετώπισής του.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τα Εκπαιδευτήρια και ιδιαίτερα τον Γενικό Διευθυντή του Σχολείου κ Γεώργιο Λιναρδάτο που φιλοξένησε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας στους χώρους του Σχολείου καθώς και τον κ Γεώργιο Σαραντέα Διευθυντή Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων « ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ» για την εξαιρετική συνεργασία και τον συντονισμό της δράσης.   

638415379244246482_Small.jpg

spot_img

Περισσοτερα

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ η Μαρία Καλουδιώτη είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με...

Το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley είναι γεγονός!

Μία ακόμη πρωτοβουλία για να ανέβει το βόλεϊ στην Ελλάδα! Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί φέτος Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα...

Αθλήτριες της Εθνικής κοριτσιών Κ18 βοηθοί λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής...

Το βόλεϊ εκπροσωπήθηκε στις λαμπαδηδρομίες! Αναλυτικά:   Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς...