Παραίτηση Μπογιατζόγλου με ''αιχμές'' από τον Εθνικό Πειραιώς!

16/09/2022 19:49696
Vaat
Ετικέτες:
be a maverick

Με το καλημέρα είχαμε παραιτήσεις στον Εθνικό Πειραιά με το αιτιολογικό της παρέμβασης της διοίκησης στο έργο του τεχνικού διευθυντή αλλά και του προπονητή! 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κου Ιωάννη Μπογιατζόγλου

''Μετά από εννέα μήνες συνεργασίας  με τον Εθνικό  από την θέση του τεχνικού διευθυντή είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την ομάδα .

Στην διάρκεια της θητείας μου η ομάδα ανέβηκε στην Β’ Εθνική κατηγορία και η διοικούσα επιτροπή του Εθνικού ευχαριστημένη από την συνεργασία μας με έπεισε να την ανανεώσουμε αφού πρώτα δεσμεύτηκε ότι θα σταματήσουν οι παρεμβάσεις της διοίκησης στο έργο το δικό μου και των προπονητών .

Όπως φαίνεται και από τις δημόσιες ανακοινώσεις του σωματείου,  στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο συνέβαλα τα μέγιστα ώστε να δημιουργηθεί σχεδόν  από το μηδέν με χαμηλό budget μια νέα νεανική ομάδα από εξαιρετικές για την κατηγορία αθλήτριες οι οποίες εμπιστευτήκαν το όνομα μου και την ιστορία μου  για να έρθουν στον Εθνικό .

Το ίδιο συνέβη και με την επιλογή του προπονητή Milos Radojković,
 ο οποίος με εμπιστεύτηκε και ανέλαβε χρέη προπονητή στο γυναίκειο τμήμα .

Δυστυχώς όμως από την έναρξη της προετοιμασίας οι συνεχείς παρεμβάσεις της διοίκησης στο έργο μου δεν άφησαν κανένα περιθώριο για την συνέχιση της συνεργασίας αφού οι κόκκινες γραμμές που είχαν τεθεί παραβιάζονταν συνεχώς με αποτέλεσμα την οριστική ρήξη στις 31/8 η οποία συνοδεύτηκε  με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο μου.

Μετά την αποχώρησή μου ακολούθησε η παραίτηση του προπονητή.

Κλείνοντας επειδή δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να αποχαιρετήσω τις παίκτριες της ομάδας θα ήθελα να τις ευχαριστήσω δημόσια για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου να τους ευχηθώ να είναι υγιείς και να έχουν μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά .

Με εκτίμηση

Ιωάννης Μπογιατζόγλου''

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα