Τη Δευτέρα η κηδεία της Παπαγεωργίου

18/03/2017 17:30565Διάφορα
Ετικέτες: ΠαπαγεωργίουΠαλλήνη
be a maverick

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις16:00 στην Κάντζα, ο κόσμος του βόλεϊ , η οικογένεια της θα συνοδεύσουν την Ευγενία Παπαγεωργίου στην τελευταία της κατοικία.

 Μάλιστα ο Δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος, μολις έμαθε την απώλεια της Ευγενίας Παπαγεωργίου, δήλωσε: «Είναι πολύ βαθιά η θλίψη από την είδηση της απώλειας της αγαπημένης μου φίλης και αρίστου ήθους άνθρωπο με τεράστια κοινωνική προσφορά στη πόλη μας αλλά και δικαστικό με απαράμιλλο ήθος και υψηλό αίσθημα δικαίου.

Εκφράζω τα θερμά μου και ειλικρινή συλλυπητήρια στα παιδιά της και εύχομαι ο Θεός να τους δώσει το κουράγιο και τη δύναμη για να αντέξουν στη μεγάλη απώλεια της αγαπημένης τους μητέρας. Ευγενία μου καλό σου ταξίδι!»

 Η διοίκηση της Καλαμάτας 80 εξέδωσε ανακοίνωση για την Ευγενία Παπαγεωργίου η οποία ανέφερε:

"Η διοικηση οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου μας θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά συλληπητήρια τους στους οικείους της προέδρου του ΑΟ Παλλήνης Ευγενίας Παπαγεωργίου. Είχε πλούσιο έργο στο σύλλογο της, στην ομοσπονδία και την ΕΣΠΕΔΑ. Η οικογένεια του βόλει και του αθλητισμού γενικότερα είναι απο  φτωχότερη."

 

 


Σχετικά Άρθρα