ΠΑΟΚ (γυναίκες): ''αλλάζει επίπεδο''

01/09/2017 10:4323232016/2017
Ετικέτες: ΠΑΟΚ βολλευ
be a maverick

Μια ομάδα πρωταγωνίστρια η οποία θα λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα είναι το όνειρο των ανθρώπων του τμήματος του γυναικείου βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Με μπροστάρη τον Κώστα Αμοιρίδη από την περσινή σεζόν και τον κ. Χατζηβασιλειάδη σε ρόλο γενικού αρχηγού, ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τάκη Φλώρο και τη δημιουργία ενός ρόστερ που αποτελεί από τώρα το φαβορί στην Α2 κατηγορία.

Ο Κώστας Αμοιρίδης στην παρουσίαση της ομάδας στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής:

"Πέρσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Μέσα από την καλή μας δουλειά και το ήθος μας να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Το αποτέλεσμα θα έρθει μέσα από τη δουλειά μας και έτσι θα πορευτούμε. Ο βασικότερος μας στόχος είναι να δουλέψουμε και να το χαρούμε. Καλωσορίζω τα μικρά μας παιδιά που είναι το μέλλον μας, αλλά και τις παλιές και νέες αθλήτριες. Θέλω να τελειώσουμε τη σεζόν χαρούμενοι και με τη δουλειά μας να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός του τμήματος κ. Χατζηβασιλειάδης Γιώργος σημείωσε:

"Ξεκινάμε με νέο ρόστερ στην Α2. Πέρσι η πορεία μας ήταν αήττητη με την κατάκτηση του νταμπλ. Φέτος παίρνουμε έναν νέο δρόμο, δύσκολο γιατί μπήκε και η Pre League.

Στην ομάδα από φέτος βρίσκεται μαζί μας ο διακεκριμένος προπονητής Τάκης Φλώρος και ο κ. Κωνσταντινίδης σε ρόλο βοηθού προπονητή.

Θέλουμε να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αρμόζει. Με την απουσία του Παναθηναϊκού, ο ΠΑΟΚ βρυχάται και ακούγεται ότι έρχεται ορμώμενος από τη Βόρεια Ελλάδα για να καλύψει αυτό το κενό που έχει δημιουργηθεί στην Α1.

Καλωσορίζω τις αθλήτριες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και ελπίδα μας είναι να δημιουργηθεί ένα μείγμα από την πρώτη ομάδα μέχρι και τις ακαδημίες γιατί όραμα όλων μας είναι να λειτουργήσει η ομάδα σε ευρωπαϊκά πρότυπα".

το ρόστερ της ομάδας

ΚΟΛΤΣΙΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΑ

ΜΑΛΑΚΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ  -  ΚΕΝΤΡΙΚΗ

ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΕΛΕΝΑ  - ΚΕΝΤΡΙΚΗ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝ -  ΑΚΡΑΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ   - ΚΕΝΤΡΙΚΗ

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΗ  -  ΔΙΑΓΩΝΙΑ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΤΙΝΑ - ΛΙΜΠΕΡΟ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΟΡΙΝΑ  - ΚΕΝΤΡΙΚΗ

ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  - ΑΚΡΑΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ  - ΑΚΡΑΙΑ

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ  -  ΑΚΡΑΙΑ /ΚΕΝΤΡΙΚΗ

ΣΑΝΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΛΙΜΠΕΡΟ

ΠΙΛΙΤΣΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ  ΕΛΕΝΗ  ΑΚΡΑΙΑ / ΔΙΑΓΩΝΙΑ

ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ

ΡΕΒΕΚΑ ΦΛΕΓΚΑ   ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ

πηγή : paok 24 / Liberovolley 


Σχετικά Άρθρα