back to top

ΠΑΟΚ-Άρης: Η… επιστροφή για τον Τσαϊρέλη και τα λάθη στο μυαλό του Παπαδόπουλου (Δηλώσεις)

Διαβάστε Επίσης

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε με 3-0 του Άρη πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.
Ο Δικέφαλος με τη νίκη του τερμάτισε στον πρώτο γύρο στη δεύτερη θέση, ενώ ο Άρης είναι στην 7η θέση, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες.

Αναλυτικά:

Γιάννης Τσαϊρέλης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Προερχόμασταν από μια κακή εμφάνιση και προσπαθήσαμε να συγκεντρωθούμε για να μπορέσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Θέλαμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με μια νίκη απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα. Όταν συγκεντρωθήκαμε στο μπλοκ-άμυνα και πιέσαμε στο σερβίς καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη»
Κώστας Παπαδόπουλος (προπονητής Άρης): «Κάναμε πολλά λάθη και το πληρώσαμε… Ήμασταν ανταγωνιστικοί για δύο σετ, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να κρατήσουμε κάποια στάνταρντς στην απόδοση μας και να φτάσουμε σε πιο υψηλά επίπεδα με τη νέα χρονιά».

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Volley League: Οι μεταδόσεις της 13ης αγωνιστικής – Ποια...

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Μίλωνα κλέβει την παράσταση και ανοίγει την αυλαία της 13ης...

Champions League (Γ): Ώρα για τελευταία στροφή – Οι...

Η Champions League Γυναικών βρίσκεται σχεδόν στο μέσο της διαδρομής της. Μπροστά μας έχουμε την τελευταία αγωνιστική...

Ορφανός στο Volleyland: «Ευχαριστώ τον Πήγασο – Σίγουρος για...

Ο Γιάννης Ορφανός μίλησε στο volleyland.gr για την απόφαση του να παραιτηθεί μετά τον αγώνα με τον...
spot_img