Τάρλας: «Αφιερωμένο σε όσους μας πίστεψαν»

11/05/2017 13:311221ΠΑΟΚ 2016/2017
Ετικέτες: ΠΑΟΚΧόρχε ΕλγκέταΑντώνης Τάρλας
be a maverick

Ο  συνεργάτης του Χόρχε Ελγκέτα, Αντώνης Τάρλας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΑ ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου και αφιέρωσε την επιτυχία σε όσους πίστεψαν την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Όπως είχα πει και παλαιότερα πριν από τους τελικούς, θέλαμε να απολαύσουμε αυτή τη διαδρομή! Αυτό συνέβη με τον καλύτερο τρόπο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο Παλατάκι πριν από 13 χρόνια έγινε ο τελικός του Champions League, με νικήτρια ομάδα την Τουρ. Ο προπονητής της Τουρ, κ. Roberto Serniotti, που για μένα είναι ο πρώτος προπονητής που μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ με το βόλεϊ και μου δίδαξε τα πρώτα πράγματα στη δουλειά, μου αφιέρωσε το κύπελλο αυτό, που ήταν και το πρώτο του σαν Α’ προπονητής.

Ήρθε η ώρα, στο ίδιο γήπεδο, και εγώ πάρω τον πρώτο μου τίτλο, τον οποίο με τη σειρά μου τον αφιερώνω πρώτα στη σύζυγο και την οικογένειά μου, στον κόουτς κ. Χόρχε Ελγκέτα, που πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του και να έχουμε αυτή την επιτυχία, στον κ. Roberto Serniotti, ανταποδίδοντας την αφιέρωση που μου έκανε στον πρώτο του τίτλο, στον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Θανάση Κατσαρή, που ήταν η αιτία να βρεθούμε στην ομάδα, στον μάνατζερ μας, κ. Κώστα Μαργαρίτη, στον κόσμο του ΠΑΟΚ και σε όσους συνέβαλαν σημαντικά και πίστεψαν σε εμένα…αυτοί ξέρουν ποιοι είναι».

Σχετικά Άρθρα