Πανναξιακός: "Έχουμε συνδέσει άρρηκτα το όνομα της Blue Star Ferries με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας"

02/04/2018 11:01509Παναξιακός
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.Blue star ferriesΝάξος
be a maverick

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών για την σεζόν 2017-18, ο Πανναξιακός ευχαριστεί την εταιρεία Blue Star Feries για την πολύτιμη χορηγία της

"Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου αισθανόμαστε την ειλικρινή ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries.

Η εταιρεία που ανήκει στον όμιλο ATTICA GROUP για ακόμα μία χρονιά στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια του σωματείου μας να πρωταγωνιστήσει στην κορυφαία εθνική κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ όλες τις μετακινήσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Ο Πανναξιακός έχει συνδέσει άρρηκτα με το όνομα της εταιρείας Blue Star Ferries, όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας πετοσφαίρισης γυναικών των τελευταίων ετών ταξιδεύοντας μαζί σε κάθε εκτός έδρας αγώνα.

Σε οικονομικά δύσκολες εποχές τις οποίες όλοι βιώνουμε Η Blue Star Ferries κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, έχει συμβάλει διαχρονικά τα μέγιστα στον νησιωτικό αθλητισμό στηρίζοντας επί σειρά ετών τα Κυκλαδίτικα σωματεία και ιδιαιτέρα τον Πανναξιακό, παρέχοντας τις ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες της συμβάλλοντας σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία του σωματείου μας.

Τέλος επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τους κ.κ. Δ. Θεοδωράτο Επιτελικό Διευθυντή Εμπορικής Εκμετάλευσης,  Κ. Λεμπέση  Εμπορικό Διευθυντή Εσωτερικού και  Γ. Σακέλλη  Συντονίστης Μάρκετινγκ και διαφήμισης που αποδέχτηκαν κάθε αίτημα μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ρεφενέ Νικόλαο και το πρακτορείο ZAS Travel  καθώς και το προσωπικό του για την άριστη συνεργασία και την υπομονή τους κάθε φορά που χρειαστήκαμε τις υπηρεσίες τους".

Για το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ

Ο Πρόεδρος

Ποτικιάν Γεώργιος


Σχετικά Άρθρα