Πανιώνιος (Νεάνιδες): «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη στήριξη»

20/02/2017 14:30460Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: ΠανιώνιοςΕΣΠΕΔΑΦαιαναλ φορ ΝεανίδωνΕύη Φλιάκου
be a maverick

του Π. Καλιμάνη

Στη στήριξη των «Πανθήρων» στάθηκε η πλειοψηφία των παικτριών του Πανιωνίου  αμέσως μετά τη κατάκτηση του τίτλου. Μαλιστα δήλωσαν χαρακτηριστικά στο  Volleyland.gr:

Εύη Φλιάκου (αρχηγός και πασαδόρος του Πανιωνίου)

« Είμαι πολύ χαρούμενη για την πρώτη θέση που πήραμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε  μέσα στην έδρα μας. Στο πρωτο σετ δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε άγχος και κάναμε λάθη. Στη συνέχεια όσο περνούσε η ώρα ανεβήκαμε, μειώσαμε τα λάθη και κάναμε την ανατροπή στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια με καλή ψυχολογία  και ακλουθώντας την τακτική της προπονήτριας μας κ. Καλαρά , πήραμε τα δύο επόμενα σετ και τον τελικό. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, μας βοήθησε πολύ, πρώτη φορά παίξαμε σε τέτοια ατμόσφαιρα . Τον ευχαριστούμε πολύ»

  Μαρία Αγγελοκωνσταντή: « Είμαι  πολύ χαρούμενη για την κατάκτηση του τίτλου. Είχαμε ψυχή και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο από το Αιγάλεω. Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους για την συμπαράσταση τους, μας βοήθησαν σημαντικά για να φτάσουμε στη νίκη και τους αφιερώνουμε την επιτυχία.»

Μελίνα Βασιλική: « Φτάσαμε στην πρώτη θέση  γιατί είχαμε ψυχή, πάθος και μεγάλη πίστη. Δουλέψαμε σκληρά από την αρχή του πρωταθλήματος για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς αλλά στη συνέχεια, βελτιωθήκαμε, διορθώσαμε τα λάθη μας  και πήραμε τον τελικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο ήταν το κάτι άλλο, μας βοήθησαν πολύ.»

Νικολέτα Γκότση: « Αρχικά θα ήθελα να μιλήσω για τη συμπαράσταση των  ‘Πανθήρων» μας βοήθησαν παρά πολύ και μας έδωσαν ώθηση για να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Τους αφιερώνω την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο τελικός κρίθηκε στην ψυχή , ούτε στα λάθη, παρά μόνο στη ψυχή και στην πίστη μας για τη νίκη και στο ότι η μία βοηθούσε την άλλη και  η μια έδινε κουράγιο στην άλλη.»

 


Σχετικά Άρθρα