Πανιώνιος: Επιστολή διαμαρτυρίας προς ΕΟΠΕ

06/04/2017 15:15842Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: ΠανιώνιοςΠανελλήνιο Πρωτάθλημα ΝεανίδωνΕΟΠΕΕπιστολή διαμαρτυρίας
be a maverick

 Επιστολή διαμαρτυρίας την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Άρης Μισαηλίδης,έστειλε στην ΕΟΠΕ, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος με την οποία διαμαρτύρεται για την καθυστερηση της ενημέρωσης των όρων διεξαγωγής του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων και η οποία αναφέρει:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Ε.Ο.ΠΕ. διαμαρτυρόμενος για την καθυστέρηση στην ενημέρωση, όσον αφορά την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Νεανίδων, στο οποίο συμμετέχει η ομάδα μας, ως Πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΑ.

 

“Νέα Σμύρνη 06/04/2015
Αρ. Πρωτ.:          5942

Προς
Πρόεδρο Ε.Ο.ΠΕ. κ. Γ. Καραμπέτσο
ΚΕΠ – ΕΟΠΕ

 

Κύριοι,

Με λύπη μας, σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή, για να διαμαρτυρηθούμε έντονα, για την ελλιπέστατη ενημέρωση των όρων διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, από την Ε.Ο.ΠΕ.

Επίσημα, από την Ομοσπονδία, δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια να ενημερωθούν οι Σύλλογοι αλλά και οι αθλήτριες, οι οποίες, όπως γνωρίζετε, βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και πρέπει να προσαρμόσουν κατάλληλα το πρόγραμμά τους.

Παρά τις τηλεφωνικές ενοχλήσεις μας στον Πρόεδρο της ΚΕΠ, έχουμε λάβει μόνο αόριστες απαντήσεις, για πιθανές ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής αλλά και σχετικά με το κόστος διαμονής και μεταφοράς των ομάδων. Αρχικά ο κ. Σύλλας μας είχε ενημερώσει ότι το κόστος θα καλυφτεί από την διοργανώτρια ομάδα του Λουτρακίου, ενώ σε επόμενο τηλεφώνημα ότι θα καλυφτούν τα έξοδα μόνο των επαρχιακών ομάδων.

Παρακαλούμε λοιπόν να μεριμνήσετε, ώστε να υπάρξει άμεσα ενημέρωση για το πλάνο της Ομοσπονδίας, ώστε να προετοιμαστούμε όλοι κατάλληλα, με δεδομένο ότι ο χρόνος που απομένει είναι πολύ περιορισμένος λόγω και τον εορτών του Πάσχα.

Για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΡΗΣ Η. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ"


Σχετικά Άρθρα