Έκκληση Κυριακίδη για στήριξη του Πανερυθραϊκού

16/06/2017 15:45553Α2 Ανδρών
Ετικέτες: Κυριακίδης ΆγγελοςΠανερυθραϊκός.
be a maverick

 Έκκληση για συστράτευση και οικονομική στήριξη του Πανερυθραϊκού, έκανε ο γενικός αρχηγός του τμήματος βόλεϊ, Άγγελος Κυριακίδης, ο οποίος με προσωπική ανακοίνωση αναφέρει:

«Φίλοι , φίλες και γονείς των αθλητών του τμήματος βόλεϊ του Πανερυθραϊκού, φέτος ο σύλλογος μας συμπληρώνει 40 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος βόλεϊ.

40 χρόνια αθλητικών επιτυχιών και προσφοράς στον καθαρό αθλητισμό και στα νιάτα της ευρύτερης περιοχής της Νέας Ερυθραίας. Δεκάδες παιδιών έχουν κοινωνικοποιηθεί μέσα από τη σωστή καθοδήγηση των προπονητών μας και πολλά από αυτά λόγω των αθλητικών επιτυχιών έχουν εισαχθεί στην ανώτατη εκπαίδευση.

Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί με τεράστιο κόπο, ανιδιοτελή προσφορά και μεράκι από μια χούφτα ανθρώπων που έκαναν τον Πανερυθραϊκό και το βόλεϊ…. όραμα ζωής !

Δυστυχώς όμως η οικονομική κρίση και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελληνική κοινωνία δεν άφησαν αλώβητη την προσπάθεια αυτή.

Η έλλειψη χρηματοδότησης του ερασιτεχνικού αθλητισμού από το κράτος, η έλλειψη χορηγιών, η έλλειψη εθελοντικής συμμέτοχης ατόμων στη προσπάθεια μας καθιστούν υπερβολικά δύσκολη την συνέχιση της προσπάθειας αυτής.

Δυστυχώς διαχειριζόμαστε ένα άθλημα, το ανδρικό βόλεϊ, που δεν «αντέχει» στον ανταγωνισμό των άλλων ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ) αλλά δεν έχει και τη μαζικότητα του γυναικείου βόλεϊ, μιας και το άθλημα αυτό είναι το πρώτο στον γυναικείο αθλητισμό.

Απευθυνόμαστε σε όλους σας και ζητάμε να αντιστρατευθείτε μαζί μας για να έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσει να υπάρχει το τμήμα βόλεϊ του Πανευθραϊκου, ένας από τους ελάχιστους αναπτυξιακούς συλλόγους που έχουν απομείνει στο ανδρικό βόλεϊ της Αθήνας.

Όποιος θέλει και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει άμεσα με e-mail (paner-vb@otenet.gr) ή στο κινητό τηλέφωνο 6977633302
 

Κυριακίδης Άγγελος
Γενικός αρχηγός τμήματος βόλεϊ»

 


Σχετικά Άρθρα