Παναγιώτης Μαρούλης: Το απόλυτο φαβορί για άνοδο είναι ο Μίλωνας!

30/09/2022 22:201204
Vaat
Ετικέτες:
be a maverick

Ο προπονητής του Ιωνικού Παναγιώτης Μαρούλης μίλησε στο volleyland μετά το φιλικό της ομάδας του με τον ΓΣΗ και ήταν όπως πάντα απολαυστικός και χειμαρρώδης, μεταξύ άλλων έθεσε ως φαβορί για την άνοδο στην preleague των Μίλωνα με το τεράστιο μπάτζετ! 

Αναλυτικά όσα μας είπε: 
Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό με τον Γ.Σ Ηλιούπολης και κυρίως είδα μερικά κορίτσια που αγωνίζονται στο τμήμα κορασίδων, να μπορούν να είναι ανταγωνίστηκες σε αυτό το επίπεδο όταν χρειαστεί!

Η προηγούμενη χρονιά έφερε στον Ιωνικό σε γυναικείο επίπεδο 6 τίτλους και 2 ασημένια μετάλλια.
Σίγουρα φέτος θα είναι πολύ δύσκολο να επαναλάβουμε τις περσινές επιτυχίες!

Σε επίπεδο ακαδημιών προσπαθήσαμε να επενδύσουμε σε μια τουλάχιστον αθλήτρια που θα είχε το ταλέντο να ενταχθεί στο επίπεδο των κορασίδων μας αλλά δεν το καταφέραμε και η ομάδα φέτος θα στηριχθεί εξολοκλήρου σε αθλήτριες που έχει βγάλει το πρόγραμμα προπόνησης μας.

Μίλωνας και Ολυμπιακός νομίζω έσπασαν όλα τα ρεκόρ επενδύσεων σε μεταγραφές ακαδημιών φέτος και είναι κάτι απόλυτα λογικό και σεβαστό.
Είναι μια ευκαιρία να μετρήσουμε από την μία την δουλειά που έχουμε κάνει στα συγκεκριμένα κορίτσια μετά από ένα πρόγραμμα 4 ετών απέναντι σε ομάδες σπουδαίων μεταγραφών.

Πιστεύω πάρα πολύ στα κορίτσια μου και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσουμε όμορφο και σύγχρονο volley αφού απώτερος στόχος μου πάντοτε είναι η ακαδημία να έχει παρόμοια τακτική παιδεία με το γυναικείο τμήμα.

Το γυναικείο τμήμα κράτησε το βασικό κορμό και την δουλειά που κάναμε την περσινή περίοδο που με τις προσθήκες Χαντζη,Γουνου,Κογιερακη και τα κορίτσια της περσινής ομάδας θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό σε κάθε αγώνα με στόχο φυσικά την νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο.
Είμαι περήφανος που το 50% της γυναικείας ομάδας προέρχεται από την Ακαδημία και το πρόγραμμα εξέλιξης της ομάδας.

Ο Μίλωνας έκανε 11 μεταγραφές στο γυναικείο τμήμα μόνο και έχει υπερδιπλάσιο μπάτζετ από κάθε άλλο club της Α2 και αυτό φυσικά και τον κάνει πρώτο φαβορί για την άνοδο...δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει κάποιος να την διεκδικήσει από εκείνον!

Ελπίζω να έχουμε υγεία πάνω από όλα στην ομάδα και να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε!

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους...

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα