Αna-Poderosas: Προτάσεις για τη βελτίωση του πρωταθλήματος παλαιμάχων

26/06/2017 17:141307Διάφορα ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ
Ετικέτες: Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ παλαιμάχων.Αna-Poderosas
be a maverick

 Γρπτή επιστολή με ενδιαφέρουσες προτάσεις και σκέψεις για την βελτίωση και την καλύτερη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος βόλεϊ παλαιμάχων, έστειλε στην ΕΟΠΕ, η "ντριμ τιμ" των βετεράνων αθλητριών Αna-Poderosas, που μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Προς Δ.Σ. ΕΟΠΕ

KOIN: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΕΟΠΕ

Σε συνέχεια της προφορικής μας ανακοίνωσης ότι θα σας καταθέσουμε τις προτάσεις μας για καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά παλαιμάχων σας καταθέτουμε τα εξής:

Να παραμείνει η οικονομική συμμετοχή του κάθε αθλητή –τριας, προκειμένου να καλυφτούν κάποια βασικά έξοδα. Όμως εάν προετοιμαστεί και οργανωθεί σωστά το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παλαιμάχων δεν θα έχει κόστος και δεν χρειάζεται καμία οικονομική συνδρομή από τους συμμετέχοντες.

Η ομοσπονδία να ορίσει έναν υπάλληλο της που σε συνεργασία με την επιτροπή Παλαιμάχων που όρισε, θα έχει την ευθύνη των εξής κινήσεων:

α) Να συντάξει την προκήρυξη του πρωταθλήματος με την έγκριση της Επιτροπής .

β) Να είναι ο συνδετικός κρίκος της επιτροπής και του υπεύθυνου της ομάδας που θα αναλάβει την διεξαγωγή.

γ) Γραπτή διαβεβαίωση από τον Δήμο του, από φορείς και από χορηγούς για τα κάτωθι:

1) 3 κλειστά γυμναστήρια.

2) Κύπελλα, μετάλλια, διπλώματα.

3) μικροφωνική, φωτογραφική κάλυψη, ενημέρωση τοπικών καναλιών και ραδιοφώνου.

4) Μπάλες. Σε συνεργασία με την τοπική Ένωση ή τοπικούς συλλόγους.

5) Διαιτητές. Σε συνεργασία με τον τοπικό σύνδεσμο να εξευρεθούν βετεράνοι και νέοι διαιτητές για προσφορά αφιλοκερδώς.

6) Ενημέρωση καθηγητών φυσικής αγωγής και κατ’ επέκταση μαθητές – αθλητές της πόλης.

7) Νερά – διαφημιστικό μπλουζάκι τουρνουά.

8)Εκτυπώσεις α) διαφημιστικού υλικού β) προγράμματος αγώνων γ) Αφίσα πρωταθλήματος

9) Η βραδιά του γκαλά να πραγματοποιείται σε χώρο αναλόγων απαιτήσεων, με πλήρες γεύμα και ποτό καθώς και μουσική κάλυψη με μηδενικό κόστος για τους συμμετέχοντες.
 

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ
• Επίσημη λίστα παλαιμάχων σε ηλεκτρονικό αρχείο. Έκδοση κάρτας- δελτίου ως Παλαίμαχου αθλητή.
• Η σύνταξη των όρων για την αίτηση συλλόγου παλαιμάχων για την ανάληψη της διοργάνωσης του επόμενου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην πόλη του πρέπει να γίνει πολύ νωρίς.
• Κατά την κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων, στις κατηγορίες που θα υπάρχουν
όμιλοι να μπαίνουν επικεφαλείς οι ομάδες του τελικού της προηγούμενης χρονιάς.
• Αναδιάρθρωση των κατηγοριών.
Γυναικών: 1) 35+ 2) 42+ Όσο για τους Άντρες υπάρχει σχετική πρόταση από τον κύριο Χρυσάφη.(σ’ όλες τις κατηγορίες θα επιτρέπεται να αγωνιστούν δυο άτομα μικρότερα έως και 5 χρόνια)
• Αυστηρά απαγορεύεται η συμμετοχή σε οποιοδήποτε παίκτη που αγωνίστηκε σε πρωτάθλημα εθνικής κατηγορίας κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
• Για τη συμμετοχή τους οι ομάδες θα αποστέλλουν καταστάσεις με φωτοτυπίες ταυτότητας.
• Ο υπεύθυνος της ομάδας που αναλαμβάνει την συνδιοργάνωση θα βοηθήσει τις ομάδες στην ανεύρεση ξενοδοχείου με καλές τιμές και θα βρει τρόπο για την διοργάνωση μιας βραδινής συνεστίασης των μελών των αποστολών, ίσως υπό την αιγίδα του Δήμου.
• Για το μεθεπόμενο πρωτάθλημα οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν κατά την διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης που θα γίνει μεταξύ της επιτροπής Παλαιμάχων της ΕΟΠΕ και των υπευθύνων των ομάδων ή των αντιπροσώπων τους, πριν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος και μπορεί να αποφασιστεί εκεί από όλους και να έχουμε τον διοργανωτή και ένα επιλαχών ένα χρόνο πριν.
 

Κύριοι της ΕΟΠΕ αναλάβετε τις ευθύνες σας για μια σημαντική εκδήλωση χωρίς κόστος. Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να τονίσουμε πράγματα αυτονόητα για μια τέτοια σημαντική ετήσια διοργάνωση αλλά η υπάρχουσα κατάσταση σίγουρα δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί.
 

Με εκτίμηση,

Για την Αna-Poderosas
(ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΜΗΤΣΗ ΛΙΑ - ΜΠΛΑΜΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ – ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ - ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΒΕΡΑ – ΚΑΛΑΡΑ ΜΑΡΙΑ – ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΧΕΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΦΑΡΜΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΝΙΚΟΛΟΥ ΑΝΝΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΦΑΙΗ – ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΜΑΛΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ)


Σχετικά Άρθρα