Πάει… Πειραιά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley!

Έδωσε τα χέρια η ομοσπονδία με τον Δήμο Πειραιά!

Τα μεγάλα βήματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley συνεχίζονται και φέτος θα δούμε ένα μεγάλο τουρνουά και στον Πειραιά, καθώς Γιώργος Καραμπέτσος και Νεκτάριος Χαλβατζής συμφώνησαν με τον Γιάννη Μώραλη.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά:

Σε συμφωνία για να φιλοξενήσει ο Πειραιάς μία από τις μεγάλες διοργανώσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley το 2024 ήρθε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με τον Δήμο Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος και ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής έδωσαν τα χέρια με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ώστε το μεγάλο λιμάνι” να διοργανώσει ένα από το κορυφαία τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ακριβή τοποθεσία της διοργάνωσης, την ημερομηνία διεξαγωγής της θα ανακοινωθούν προσεχώς μαζί με το συνολικό καλεντάρι του 2024.

*Στην κεντρική φωτογραφία ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μαζί με τον Πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο, τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή και τους συνεργάτες της Ομοσπονδίας Παύλο Μπελιγράτη, Πόλα Κίτσου.

spot_img

Περισσοτερα

Στο Λουτράκι το Juniors K17 Finals

Εκεί θα διεξαχθεί η διοργάνωση. Το Juniors Κ17 έχει μπει στην τελική ευθεία, με το Λουτράκι τελικά να...

Τέταρτη θέση για Ντάλλα, Χατζηνικολάου που έφτασαν κοντά στον...

Το καλύτερο τους φετινό αποτέλεσμα σε παγκόσμιο τουρνουά πήραν οι πρωταθλητές Ελλάδος. Στο τάι-μπρέικ με 15-10 λύγισαν στα...

Tips by Markos: Η «δέσμευση» του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη...

Ο Γιάννης Βρούτσης δεσμεύτηκε για το μέλλον του beach volley. Αναλυτικά το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στο sport-fm.gr: Ο Δημήτρης...