ΑΟ Βύσσας: Παραίτηση-έκπληξη του προέδρου

04/04/2017 19:25819Β΄ Όμιλος (2ος Υπο-όμιλος) 2016/2017 Α2 Γυναικών
Ετικέτες: Νέα Βύσσα
be a maverick

  Την παραίτηση του υπέβαλλε ξαφνικά ο πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Βύσας, Δημήτρης Παζαρίδης. Στην επιστολή του ο Εβρίτης παράγοντας επισημαίνει οτι οφείλεται σε λόγους κόπωσης, ευχαριστεί όσους στήριξαν την ομάδα στην πρώτη της σεζόν στην Α2 και δηλώνει οτι θα είναι στο πλευρό της νέας διοίκησης.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του κ. Παζαρίδη:

«Μετά από 13 χρόνια στο τιμόνι της αγαπημένης μας ομάδας, με πολλές χαρές και πολλές όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές που ζήσαμε, τις οποίες θα θυμάμαι για πάντα, ήρθε η ώρα για την ανανέωση. Ο λόγος της παραίτησής μου οφείλεται καθαρά στην κόπωση και τίποτα παραπάνω. Αν μετρούσαν αυτά τα χρόνια ως συντάξιμα ίσως να καθόμουν και άλλο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν πάρα πολλοί αλλά θα αναφερθώ προσωπικά σε ένα άτομο το οποίο ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος μου σε όλη αυτή την πορεία.

Ήταν η ψυχή της ομάδας σε όλα τα επίπεδα είτε ήταν μέλλος του ΔΣ είτε όχι. Όλοι σας καταλάβατε ότι αναφέρομαι στην ΛΕΜΠΙΔΟΥ ΖΩΗ. Υπήρξαν πολλοί που με στήριξαν και με βοήθησαν αλλά 13 συναπτά έτη δίχως την Ζωή δεν θα τα κατάφερνα εγώ προσωπικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εκ μέρους της διοίκησης αλλά και προσωπικά όλο τον κόσμο που στήριξε αυτή όλη αυτή την προσπάθεια και συμμετείχε ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Κυρίως όμως σας ευχαριστώ όλους σας που αγκαλιάσατε αυτήν την ομάδα που φυσικά η ομάδα αυτή δεν ήταν κανενός προσωπικά αλλά δική σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Εύχομαι στην νέα διοίκηση να έχει την στήριξη όλου του κόσμου, να βρει την δική της Ζωή, και υπόσχομαι ότι πάντα θα είμαι κοντά στην ομάδα όταν και εάν με χρειαστεί.»


Σχετικά Άρθρα