ΑΟ Ορεστιάδας: Στο πρωτοδικείο και πάλι!

25/06/2017 20:36469Α2 Ανδρών
Ετικέτες: ΑΟ ΟρεστιάδαςΓενική Συνέλευση
be a maverick

Μικρή ήταν για ακόμη μια φορά η συμμετοχή στην γενική συνέλευση του Α.Ο.Ορεστιάδας που έγινε σήμερα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας “Νίκος Σαμαράς” (μόλις 33 μέλη) .

 Η γενική συνέλευση μετά από συζήτηση που κράτησε περισσότερες από δυόμιση ώρες στην οποία τοποθετήθηκαν τα μέλη της διοίκησης πρωτοδικείου στον αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό της δικής τους θητείας, μέλη της προηγούμενης διοίκησης σχετικά με αυτά που ειπώθηκαν αλλά και απλά μέλη με ερωτήσεις και τοποθετήσεις για το παρελθόν και το μέλλον του Ομίλου, διεκπεραίωσε όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης εκτός από το κύριο θέμα των εκλογών αφού κατατέθηκαν μόλις δύο υποψηφιότητες.

 Αποτέλεσμα να μην γίνουν εκλογές και να αποφασίσει κατά πλειοψηφία την κατάθεση αιτήματος για νέα προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου, η οποία θα κληθεί να τρέξει τον όμιλο την νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα να ερευνήσει όλες τις οφειλές που υπάρχουν.

Σημειώνουμε ότι θα χρειαστούν και πάλι 15 άτομα για να στελεχώσουν αυτήν την νέα διοίκηση πρωτοδικείου (αναμένεται κάποιοι να αποχωρήσουν και στην θέση τους προστεθούν άλλοι) για αυτό το θέμα ορίστηκε τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου , Αθανάσιο Καμίδη και Παντελή Χατζηγεωργακίδη η οποία θα τρέξει επίσης και το θέμα με τα δελτία των ερασιτεχνών αθλητών τα οποία θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου !

 Τα θέματα που απασχόλησαν την Συνέλευση ήταν:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γ.Σ. (Πρόεδρος εκλέχθηκε η κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου, Γραμματέας εκλέχθηκε η κ.Λαμπρινή Κεσογλίδου)

 2. Λογοδοσία απερχόμενης Διοίκησης. (έγινε)

3. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού, από 5 Ιανουαρίου 2017 έως 23 Ιουνίου 2017. (εγκρίθηκε)

4. Απαλλαγή μελών Δ.Σ. για τους παραπάνω απολογισμούς. (έγινε)

5. Αποφασίστηκε να γίνει αίτημα για νέα προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου με διάρκεια ενός έτους η οποία θα ερευνήσει την οικονομική κατάσταση του Ομίλου. 6. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής. (δεν έγινε)

7. Εκλογή μελών νέου Δ.Σ., ελεγκτικής επιτροπής και πειθαρχικής επιτροπής (δεν έγινε )

 Πηγη: RadioEvros.gr

 


Σχετικά Άρθρα