Ώρα για αλήθειες!

24/08/2022 23:261823Απόψεις
Vaat
Ετικέτες:
be a maverick

Ο ερχομός του Μαρτσέλο Αμποτάντζα γέμισε με προσδοκίες τους ανθρώπους του Ελληνικού βόλεϊ!

Ο καθρέπτης της δουλειάς ενός προπονητή είναι η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο και αυτό που βλέπω μου αρέσει αρκετά παρα το ότι θα ήθελα να δω περισσότερο την Εύα Χαντάβα!

Παρά τις μεγάλες απουσίες, με την απόσυρση μιας ολόκληρης φουρνιάς αθλητριών, ο Μαρτσέλο Αμποτάντζα κατάφερε και έφτιαξε ένα σύνολο μαχητικό που δείχνει πάθος και δεν το βάζει κάτω εύκολα! Είναι μια ομάδα που δείχνει ότι έχει διαβάσει πολύ καλά τους αντιπάλους της.

Κανενός το μυαλό δεν χωράει ότι αυτή η ομάδα πέρασε μια ισχυρή κρίση λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με αντίπαλο  την Ελβετία!

Ο Μαρτσέλο Αμποντάντζα απαίτησε την απομάκρυνση από το team  του Νίκου Μπουτσορή και του Δημήτρη  Μαρκάτη - γνωρίζουμε τους λόγους και περιμένουμε από την ομοσπονδία να βγάλει επίσημη ανακοίνωση!

Μάλιστα δεν δίστασε να απειλήσει ο Ιταλός ότι θα αποχωρήσει αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα του για απομάκρυνση των δύο Ελλήνων βοηθών! Οι δύο Έλληνες βοηθοί είχαν την συμπαράσταση του team manager Βαγγέλη Περόπουλου που μάλιστα τον κατηγόρησε  στην διοίκηση ότι ο Ιταλός είναι απόμακρος και δεν κάθεται με τις κοπέλες ούτε στο ίδιο τραπέζι όταν τρώνε!

Βλέπετε ο κυρ Βαγγέλης είχε μάθει αλλιώς, ήθελε προπονητή σαν τον Ισπανό που είχε ''κοινωνικές'' δραστηριότητες με τις αθλήτριες και ερχόταν αρκετά κοντά!

Στο τελευταίο ταξίδι στην Βοσνία ο αρχηγός της αποστολής και team manager Βαγγέλης Περόπουλος κατάφερε ναξεχάσει δύο αθλήτριες στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης!

Βέβαια θα πρέπει η διοίκηση να μας πει ποιος διάλεξε να ταξιδεύει, η Εθνική ομάδα νύχτα και ένα ταξίδι 2 ωρών, να χρειάζονται περισσότερες από 14 ώρες για να φτάσουν στον προορισμό τους! Για να φτάσει η ομάδα στο Σεράγεβο χρειάστηκε να ταξιδέψει από Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Κωνσταντινούπολη – Σεράγεβο.

Ξεκίνησε στις 22/8 Βράδυ και έφτασε  23/8 μεσημέρι στην Βοσνία!

Ο Γιώργος Καραμπέτσος εκλέχτηκε με ''μότο του'' την διαφάνεια και την λογοδοσία αλλά και στα δύο έχει πιάσει πάτο!

Οφείλετε να μας εξηγήσετε και να μας ενημερώσετε τους λόγους που επικαλέστηκε ο Ιταλός εθνικός προπονητής για να απομακρυνθούν οι δύο Έλληνες προπονητές!

Ζήτησε την απομάκρυνση και τρίτου προσώπου;

Θα αξιοποιηθούν αλλού οι Έλληνες προπονητές ή ως αποσπασμένοι θα πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο για να προπονούν τις ομάδες τους ;

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα