Όμηρος των χρεών το Ελληνικό βόλεϊ!

25/09/2018 21:22290Απόψεις
Ετικέτες: Στάθης Νικολούζος
tatoo

Μπήκαμε σαν χώρα στο μνημόνιο και η ομοσπονδία ήταν πνιγμένη στα χρέη… βγήκαμε από τα μνημόνια και η ομοσπονδία παραμένει πνιγμένη στα χρέη!
Του Στάθη Νικολούζου


Για ποια ανάπτυξη του βόλει μπορούμε πλέον να μιλάμε από την στιγμή που εδώ και μια δεκαετία τα σωματεία φορτώνονται οικονομικές υποχρεώσεις ενώ ο θεσμός των παραβόλων βαραίνει πλέον σοβαρά τα οικονομικά του κάθε συλλόγου που μαζί με τα έξοδα της διαιτησίας καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού.
Για ποια ανάπτυξη μπορούμε να μιλάμε από την στιγμή που η ομοσπονδία απειλείται ανά πάσα στιγμή  με κατασχέσεις ενώ τα χρέη δεν αφήνουν  να μιλήσουμε για βόλεϊ αλλά μόνο για τα οικονομικά;
Η Κυβέρνηση οφείλει να αποδώσει ευθύνες σε όσους τα δημιούργησαν αλλά και να βγάλει το βόλεϊ από αυτή την άσχημη κατάσταση. 
Σε χρεωμένους δήμους, οργανισμούς του δημοσίου έδωσε λύσεις εν καιρώ μνημονίου  αφού τους καθάρισε από τα χρέη αλλά απειλή της νυν διοικήσεις με μεγάλες καμπάνες αν τα ξαναδημιουργήσουν.
Την στιγμή που ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού μεσολαβεί να δοθούν αρκετά εκατομμύρια ευρώ στις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες πρέπει να δώσει λύσεις και στα υπόλοιπα αθλήματα.


Όσο υπάρχουν χρέη το βόλει θα είναι όμηρος τους και ταυτόχρονα θα δίνει άλλοθι για την ανυπαρξία της κάθε διοίκησης.

 


Σχετικά Άρθρα