Ο COVID-19 δεν κάνει ρεπό! Συνεχίζει την πορεία του στις ράγες που όρισε η ΕΟΠΕ!

01/03/2021 01:52946Α1 volley league Γυναικών
Vaat
Ετικέτες: α1γυναικώνΠΑΟΚΕΟΠΕ
be a maverick


Μπορεί η είδηση της αγωνιστικής που πέρασε να ήταν ότι δεν είχαμε τραυματισμό αθλήτριας, κάτι που επισκίασε ακόμα και την νίκη του Μαρκόπουλου επί της Θήρας αλλά η επικαιρότητα τρέχει και δεν την προλαβαίνουν εκεί στην ΕΟΠΕ.

Με τον πρόεδρο ''κρυπτόμενο'' στο Πόρτο Χέλι, εκεί οπου έχει μεταφερθεί το αρχηγείο της Ελληνικής ομοσπονδίας, έφτασαν οι φήμες για νέα κρούσματα σε ομάδα της Α1 γυναικών με την ομοσπονδία να κρατάει μια περίεργη στάση με κίνδυνο να υπάρξει περεταίρω διασπορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleyland μετά την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, και τον Πορφύρα, το ντόμινο κορονοϊού έρχεται να συνεχίσει η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου ο βορειοελλαδίτικος σύλλογος έχει τουλάχιστον 2 άτομα με σοβαρά συμπτώματα. 

Ένα μέλος του σταφ και μία αθλήτρια "αναγκάζουν" τους υπεύθυνους της ομάδας να προγραμματίσουν για  σήμερα Δευτέρα όλη την ομάδα να υποβληθεί σε μοριακά τεστ ώστε να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα τις κατάστασης που επικρατεί.

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της ομάδας και για τον εμβληματικό προπονητή που είναι φανατικός καπνιστής και διανύει ηλικία ''αγαπημένη'' στον κορονοϊό.

Η ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη με την πρώτη ενημέρωση να ενημερώνει τις ''επαφές'' της ομάδας και όχι να περιμένει τα αποτελέσματα από τα μοριακά τεστ που αργούν! Στο διάστημα αυτό η κατάσταση χειροτερεύει αφού ο ιός δεν περιμένει.

Να σημειώσουμε ότι στο ίδιο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ προπονείται και ο Άρης που πλέον πρέπει να λάβει και εκείνος τα μέτρα του! 

Ας ελπίσουμε ότι σήμερα το απόγευμα τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ να είναι αρνητικά και οι αθλήτριες να χαίρουν άκρας υγείας…..

ΥΓ. Ζητείται ''γενναίο'' μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ να παρακολουθήσει αγώνα γυναικών! Δεν κάνουμε κουβέντα για τον πρόεδρο λόγω το ότι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες!

Μάλιστα μέλος του διοικητικού συμβουλίου που τόλμησε να παρακολουθήσει  αγώνα του αντρικού, νόσησε με τον ιό!

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα