Ομάδα "λαϊκής βάσης" ο Πανναξιακός στα πρότυπα επιτυχημένων συλλόγων

15/06/2018 04:19939Παναξιακός
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.ΝάξοςΚάρτα φιλάθλου
be a maverick

Ο Πανναξιακός από την πρώτη σεζόν που εμφανίστηκε στην τότε Α1 γυναικών μέχρι την σημερινή volleyleague γυναικών πρωταγωνιστεί και έδειξε ότι δεν είναι σύλλογος "φωτοβολίδα".

Πάντα πρωτοποριακός, έχοντας από την πρώτη κιόλας σεζόν "δικό του" πούλμαν ντυμένο με τα χρώματα και το λογότυπο του συλλόγου, μοιράζοντας match program στα εντός έδρας παιχνίδια του, καθιερώνοντας το υψηλής ποιότητας διαδικτυακό live streaming με 4 κάμερες και ριπλέϊ, με κοινωνικές δράσεις και πολλά πολλά ακόμα που ακόμα και αν προσπαθήσουμε να τα καταγράψουμε όλα σε αυτό το κείμενο σίγουρα κάποια θα μας διαφύγουν.

Υποδειγματική Ναξιώτικη φιλοξενία με οπαδούς θερμούς, φανατικούς αλλά δίχως να έχουν κλιθεί ούτε μια φορά σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά. 

Σε αυτούς τους "οπαδούς" ή καλύτερα φιλάθλους στοχεύει πλέον το σωματείο, κυκλοφορώντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την "κάρτα φιλάθλου".

Πάντα με γνώμονα την πληθυσμιακή δυναμική του νησιού, ο Πανναξιακός ουσιαστικά θα προσπαθήσει να κάνει πράξη το περσινό μότο «Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» κυκλοφορώντας τις «κάρτες φιλάθλου» χτίζοντας μία βάση οικονομικής στήριξης του σωματείου.

Από την ερχόμενη εβδομάδα στο νησί θα διατίθενται οι "κάρτες φιλάθλου" και πλέον όλοι οι επιχειρηματίες αλλά και απλοί φίλοι του αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία αποκτώντας την να στηρίξουν οικονομικά τον σύλλογο και όλα τα τμήματα του. 

Ο κάτοχος της "κάρτας φιλάθλου" του Πανναξιακού αποκτώντας την αυτομάτως γίνεται κομμάτι του σωματείου και ταυτόχρονα κομμάτι της επιτυχίας.

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Πανναξιακού βαδίζοντας στα χνάρια και τα πρότυπα επιτυχημένων συλλόγων έχουν έρθει σε επαφή με εταιρείες αθλητικού μάρκετινγκ και επενδύουν σε αυτόν τον τρόπο "αυτοχρηματοδότησης" κάτι που ίσως δεν αποφέρει τα αναμενόμενα από τη πρώτη φορά αλλά σίγουρα δίνει στην ομάδα "αέρα μεγάλου συλλόγου".

Έχοντας ήδη ένα από τα πιο ολοκληρωμένα website  στην κατηγορία και με εκπληκτικό promo στα social media ο Πανναξιακός έχει διαμορφώσει το προφίλ που χρειάζεται. 

Το μυστικό στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος είναι η υπομονή κάτι που ίσως ο ενθουσιασμός  των νέων προσώπων που αποτελούν τον σύλλογο της Νάξου να το αφήνει στην άκρη αλλά σίγουρα έχουν την θέληση και την επιμονή να το πετύχουν. 


Σχετικά Άρθρα