Ένα μήνα μετά την αναμέτρηση τους στο Σούπερ Καπ και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα Volley League ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ Σ.Φ.Π. και ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων θα βρεθούν αντίπαλοι στη σειρά των ημιτελικών της Volley League. (Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη, 1ος Ημιτελικός πλέι οφ, 8/3/25, 17:00, ΕΡΤ-2, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Κουτσούλας).
Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας παράλληλα το μυαλό τους και στο Τσάμπιονς Λιγκ επιθυμούν μία ξεκούραστη και χωρίς περιπέτειες πρόκριση στους τελικούς ώστε εκεί να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή.
O Σλοβένος κεντρικός του Ολυμπιακού Αλεν Παγένκ είπε: «Αυτό που κάναμε μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα, σε σύγκριση με αυτό που έρχεται. Κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο μέρος της σεζόν αυτό είναι, τα playoffs. Ο Μίλων είναι μεγάλη ομάδα και πολύ επικίνδυνη, αν δεν είμαστε προσεκτικοί. Οπότε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να κάνουμε καλή δουλειά στον πρώτο ημιτελικό στην έδρα μας, για να ξεκινήσουμε καλά τη σειρά. Με τον κόσμο μας για τη νίκη σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι».
O A.O.N.Σ. Μίλων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φτάνει στους ημιτελικούς και μάλιστα για τρίτη φορά βρίσκει αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι νεοσμυρνιώτες προέρχονται από τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο και την ήττα με 3-1 σετ από τον ΠΑΟΚ.
Ο Σάκης Ψάρρας και οι παίκτες του καλούνται να βάλουν όλη τους την τέχνη ώστε να μπορέσουν να καλύψουν το κενό του Αμερικανού διαγωνίου Κάιλ Ράσελ ο οποίος αποχώρησε από την Ελλάδα για το πρωτάθλημα της Κορέας.
Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Μετά τον αποκλεισμό μας από το Κύπελλο αφοσιωνόμαστε μόνο στο στόχο του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο να συμπληρώσεις από τη μία στιγμή στην άλλη το κενό του τεράστιου Ράσελ. Μας λείπει σας άνθρωπος και σαν αθλητής και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Οι παίκτες μου είναι μαχητές και παρότι όλοι αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση με ίδιες δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, η σειρά είναι μεγάλη, σε τρεις αγώνες και θα πρέπει εκτός από διάρκεια να έχουμε θέληση και πίστη πως μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό».
Προβάδισμα Ολυμπιακού. Σε 22 αγώνες ο Ολυμπιακός έχει 19 νίκες.