Όλα έτοιμα για την εκδήλωση ΣΦΕΕΟΠ-Φοίβου Μελισσίων για την εθνική της Γάνδης

29/09/2017 17:06896Διάφορα
Ετικέτες: ΣΦΕΕΟΠΦοίβος Μελισσίων
be a maverick

Η αντίστροφή μέτρηση για την εκδήλωση τιμής του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης και του Φοίβου Μελισσίων προς την Εθνική μας ομάδα του 86-87 ξεκίνησε και τα πάντα είναι έτοιμα για την μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί αρχικά στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μελισσίων (17:00) και εν συνεχεία στο κλειστό γυμναστήριο (20:00) με τον φιλικό αγώνα που θα μεταδοθεί livestreaming.

Η ανακοίνωση του ΣΦΕΕΟΠ:

"Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Σ.Φ.Α. Μελισσίων «ο Φοίβος» διοργανώνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, στις 17:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης (17ης Νοεμβρίου 15, πλατεία Ελευθερίας -Αγίου Γεωργίου) στα Μελίσσια, εκδήλωση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης φέτος 30 χρόνων από την κατάκτηση από την Εθνική μας ομάδα της 3ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών 1987 στη Γάνδη.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι διεθνείς πετοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας της περιόδου 1986-1987, ενώ θα παρουσιαστεί και οπτικοακουστικό υλικό από τις επιτυχίες της Εθνικής Ομάδας.

Την ίδια μέρα στις 20:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων (Σάμου και Γεωργίου Γεννηματά), θα διεξαχθεί αγώνας της Εθνικής του 86-87 με την ομάδα ανδρών του Φοίβου Μελισσίων.

Η Εθνική ομάδα του 86-87 αποτελούνταν από τους: Σωτήρη Αμαριανάκη, Θοδωρή Ανδρεάδη, Δημήτρη Ανδρεόπουλο,  Δημήτρη Βαλσαμίδη, Κώστα Γκουντάκο, Δημήτρη Γόντικα, Μάκη Δημητριάδη, Δημήτρη Καζάζη, Στέλιο Καζάζη, Βαγγέλη Κουτσονίκα, Γιώργο Λυκούδη, Κώστα Μαργαρώνη, Σάκη Μουστακίδη, Γιάννη Νικολαΐδη, Γιώργο Ντράγκοβιτς, Τάσο Τεντζέρη, Λευτέρη Τερζάκη, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και Γιάννη Φάκα.

Προπονητής: Θανάσης Μαργαρίτης

Βοηθοί προπονητές: Κυριάκος Παντελιάς, Στέφανος Πολύζος

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν η αθλητική ηγεσία και οι φορείς του αθλήματος, ενώ ο αγώνας μεταξύ της Εθνικής 86-87 και του Φοίβου Μελισσίων θα μεταδοθεί livestreaming από το sportsonair.gr"

Σχετικά Άρθρα