Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κουτουνίδης, Αραμπατζής και Σολκίδης στους αγώνες βόλεϊ των Δημοτικών σχολείων Δήμου Λαγκαδά

Βρέθηκαν στους αγώνες.

Το «παρών» έδωσαν σε σχολικούς αγώνες βόλεϊ οι ομοσπονδιακοί προπονητές, στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά:

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Στέλιος Κουτουνίδης, Θανάσης Αραμπατζής και Δημήτρης Σολκίδης βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης για τους αγώνες βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λαγκαδά.

Στα πλαίσια εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ και μετά από επισκέψεις  των ομοσπονδιακών προπονητών κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου, οι ΕΦΑ των σχολείων μαζί με τις μικτές ομάδες των παιδιών συναντήθηκαν στο γήπεδο για τους αγώνες 4Χ4.

Στα γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί παιδιά από 8 Δημοτικά Σχολεία της ευρύτερης περιοχής έπαιξαν από 4 παιχνίδια χαρίζοντας όμορφες και συναρπαστικές στιγμές σε αρκετά παιχνίδια.

Ευχαριστούμε τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης για την Φυσική Αγωγή κ, Ντάνη Απόστολο για την βοήθεια στην οργάνωση των αγώνων και τους ΕΦΑ των 1ο και 2ο  Λαγκαδά και των Δημοτ.Σχολ. Χρυσαυγής, Αρέθουσας, Δρυμού, Μελισσοχωρίου, Νεωχωρούδας και Πενταλόφου για την συμμετοχή.

spot_img

Περισσοτερα

Παρατείνονται έως τις 31 Αυγούστου, με απόφαση του Γιάννη...

Τι αποφάσισε ο Γιάννης Βρούτσης. Απόφαση για παράταση των εγγραφών ερασιτεχνικών σωματείων στην αρμόδια πλατφόρμα ανακοίνωσε ο Γιάννης...

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας Επίσημος Χορηγός του...

Στηρίζει τη διοργάνωση. Η 6η συνεχόμενη σεζόν για το THESSALONIKI MASTERS είναι γεγονός, με το Φυσικό Αέριο να...

«Έφυγε» ο Γιάννης Νικολαΐδης

Θλίψη στον χώρο του ελληνικού βόλεϊ. Πένθος για το ελληνικό βόλεϊ, καθώς ο πρώην διεθνής αθλητής Γιάννης Νικολαΐδης...