Οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης (9-11/1)

Αρκετές παρουσίες για την Ελληνική διαιτησία στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του τριημέρου..

Πέρα από τη συμμετοχή του Βασίλη Βασιλειάδη στο Champions League έχουμε πέντε ακόμη εκπροσώπους στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Αναλυτικά:

Οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης το διάστημα 9-11 Ιανουαρίου 2024.

Ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Βασιλειάδης θα είναι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2ος διαιτητής στο παιχνίδι της γαλλικής Τουρ με την πολωνική Ρεζόβια για τον Β’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Αβραμίδης θα είναι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2ος διαιτητής στο παιχνίδι της ελβετικής Νεσατέλ με την γερμανική Δρέσδη για τα πλέι οφ του CEV Cup γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Ιωαννίδης θα είναι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2ος διαιτητής στο παιχνίδι της ιταλικής Κιέρι με την πολωνική Χέμικ Πολίτσε για τα πλέι οφ του CEV Cup γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Νίκος Φραγκάκης θα είναι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2ος διαιτητής στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα από την Σερβία με την γαλλική Μπεζιέ για τα πλέι οφ του CEV Cup γυναικών.

Τέλος, ο διεθνής διαιτητής Νίκος Αγγελίδης θα είναι την Πέμπτη 1ος διαιτητής στο παιχνίδι της ισπανικής Τέρουελ με την φινλανδική AKAA για τα προημιτελικά του Challenge Cup ανδρών.

spot_img

Περισσοτερα

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ η Μαρία Καλουδιώτη είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με...

Το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley είναι γεγονός!

Μία ακόμη πρωτοβουλία για να ανέβει το βόλεϊ στην Ελλάδα! Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί φέτος Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα...

Αθλήτριες της Εθνικής κοριτσιών Κ18 βοηθοί λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής...

Το βόλεϊ εκπροσωπήθηκε στις λαμπαδηδρομίες! Αναλυτικά:   Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς...