Οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης (14-16/11)

Επτά διαιτητές από την Ελλάδα στα κύπελλα Ευρώπης!

Αναλυτικά:

Οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης το διάστημα 14-16 Νοεμβρίου.

Ο διεθνής διαιτητής Νίκος Φραγκάκης θα είναι 1ος διαιτητής την Τρίτη 14/11 στην αναμέτρηση της Ιταλικής Κιέρι που αγωνίζεται η Μάρθα Ανθούλη με την Γερμανική Ντούντιγκεν για το CEV Cup γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης θα είναι 1ος διαιτητής την Τετάρτη 15/11 στο παιχνίδι της Γεντίστβο από την Σερβία με την Βακίφμπανκ για το Champions League γυναικών.

Η διεθνής διαιτητής Λόρα Κυριοπούλου θα είναι 1η διαιτητής την Τετάρτη 15/11 στο παιχνίδι της Τσέχικης Κάρλοβατς με την Βόσνικη Γκάτσκο για το CEV Cup γυναικών.

Η διεθνής διαιτητής Ελένη Δανιηλίδου θα είναι 1η διαιτητής την Πέμπτη 16/11 στο παιχνίδι της Πολωντικής Πολίτσε με την Κφαρ Σαμπά από το Ισραήλ για το CEV Cup γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Νίκος Αγγελίδης θα είναι 1ος διαιτητής την Τετάρτη 15/11 στην αναμέτρηση της Ιταλικής Νοβάρα με την Νορβηγική Ράνταμπεργκ για το Challenge Cup γυναικών.

Η διεθνής διαιτητής Ειρήνη Μουλά θα είναι 1η διαιτητής την Τετάρτη 15/11 στο παιχνίδι της Τούρκικης Μπούρσα με την Κροάτικη Καστέλα για το Challenge Cup γυναικών.

spot_img

Περισσοτερα

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ η Μαρία Καλουδιώτη είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με...

Το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley είναι γεγονός!

Μία ακόμη πρωτοβουλία για να ανέβει το βόλεϊ στην Ελλάδα! Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί φέτος Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα...

Αθλήτριες της Εθνικής κοριτσιών Κ18 βοηθοί λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής...

Το βόλεϊ εκπροσωπήθηκε στις λαμπαδηδρομίες! Αναλυτικά:   Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς...