ΟΧΙ του Χρήστου Σύλλα στην ΑΕΚ!

12/06/2018 23:202353Απόψεις
Ετικέτες: Χρήστος Σύλλας
be a maverick

Ο πρόεδρος της ΚΕΠ της ΕΟΠΕ και του Ιωνικού Ν. Φ.  Χρήστος Σύλλας είπε όχι στο αίτημα της ΑΕΚ να αγωνιστεί η αντρική ομάδα στο γήπεδο του Ιωνικού Ν.Φ.
Ο άνθρωπος που επί προεδρίας του έριξε στο τοπικό την γυναικεία ομάδα που στο παρελθόν ήταν πανίσχυρη, διέλυσε την αντρική ομάδα  γιατί δεν άφηνε ''κέρδη' .

Κατάφερε να μετατρέψει την άλλοτε κραταιά δύναμη του Ιωνικού Ν.Φ. σε συνοικιακή ομάδα θέλει να ''ξενιτέψει'' την ομάδα της ΑΕΚ από την φυσική της έδρα!
Όχι δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο όπως αφήνουν να διαρρεύσει αλλά δεν θέλει στα πόδια του την ΑΕΚ ''που έρχεται''  αφού φοβάται για την πλήρη εξαφάνιση του Ιωνικού Ν.Φ. .
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ως πρόεδρος της ΚΕΠ πήρε τραγελαφικές αποφάσεις για τα πρωταθλήματα και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική του διάσωση. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκίνησε με το να στηρίζει την παράταξη Προσαλίκα στην  ΕΟΠΕ πήδηξε στην παράταξη Μαυρομάτη και από εκεί στην παράταξη Καραμπέτσου!
Θα διστάσει λοιπόν να ''εξορίσει'' την ΑΕΚ;

Σε κάθε περίπτωση η Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα εκδόσει ανακοίνωση την Τετάρτη σχετικά με το θέμα οπότε θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.


Σχετικά Άρθρα