Ο πασαδόρος που συμφώνησε με Ελληνική ομάδα, κατέληξε στην Πολωνία και πάει για πρωτάθλημα!

Ήταν… δεδομένο ότι θα τον δούμε στη Volley League, αλλά τώρα διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Το  καλοκαίρι που μας πέρασε ο Άθλος Ορεστιάδας έκανε αρκετές υπερβάσεις, μία από αυτές ήταν η συμφωνία με τον Λετονό πασαδόρο Έντβινς Σκρούντερς.

Παρόλα αυτά στα μέσα του Σεπτεμβρίου μάθαμε ότι δεν θα δούμε φέτος τον Σκρούντερς στη χώρα μας, καθώς δέχθηκε πρόταση από την Πολωνική Jastrzebski Wegiel, όπου και αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Μάλιστα στην Πολωνία ο 26χρονος πασαδόρος πηγαίνει εξαιρετικά, βοηθώντας την ομάδα του να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της, με 30 βαθμούς μετά από 11 παιχνίδια, σε όλα τα οποία ο Λετονός είχε συμμετοχή.

Ακόμη η ομάδα του είναι πρώτη στον όμιλο της στο Champions League, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ασφαλώς πρόκειται για ένα… παράσημο για τον Άθλο Ορεστιάδας που έκανε μία πολύ καλή επιλογή για τη θέση του πασαδόρου, ακόμη και αν τελικά ο Σκρούντερς δεν αγωνίστηκε σε αυτόν, καθώς η ομάδα του Έβρου σεβάστηκε το «θέλω» του αθλητή να παίξει στην Πολωνία και το Champions League.

spot_img

Περισσοτερα

Θέλει να διοργανώσει το Βαλκανικό στην Πολίχνη ο Πήγασος!

Στο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» θέλει ο Πήγασος να φιλοξενηθεί το Βαλκανικό. Οι άνθρωποι του Πηγάσου συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο...

Κατηγορηματικό «όχι» από τον Πήγασο για τον ΠΑΟΚ στην...

Ο Πήγασος Πολίχνης τοποθετήθηκε για τη φήμη ότι η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ μπορεί να εγκατασταθεί στο...

Ευχαρίστησε τον Ιντάλγκο ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον εντυπωσιακό Ιντάλγκο. Ο Κουβανός ακραίος συνεχίζει στην Τουρκία με τον...