Ο ΠΑΟΚ αλλάζει τα δεδομένα ….(video)

05/07/2018 01:462390Απόψεις ΠΑΟΚ
Ετικέτες: Μαρτίνα ΓκουίτζιΠΑΟΚ
be a maverick

Αποφασισμένος και σταθερός στους στόχους του παραμένει ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που έχει την ευθύνη για την λειτουργία του γυναικείου τμήματος βόλει. Ο Αμοιρίδης γνήσιος πόντιος δεν δέχεται να πάει πάσο λόγω του ισχυρού ρόστερ  που δημιούργησε η ΑΕΚ και ο Παναθηναικός και θέλει φέτος άνοδο στην Α1 volleyleague.
Μέσα στα πλάνα για το χτίσιμο αυτής της ομάδας είναι και η Ιταλίδα super star του βόλεϊ  Μαρτίνα Γκουίτζι που πρόσφατα παντρεύτηκε τον Τζούριτζ.
Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό δίκαιο η Μαρτίνα μπορεί να αγωνιστεί σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα της Ευρωπαϊκής ένωσης  εφόσον είναι ερασιτεχνικό . Κανείς δεν έχει δικαίωμα να της κόψει τον αθλητισμό σε καμιά χώρα  της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι θέμα τυπικό η δικαίωση της στο ΑΣΕΑΔ στην περίπτωση που η ΕΟΠΕ αρνηθεί και δεν της εκδώσει δελτίο.
Στο παρελθόν είχαμε περιπτώσεις που εκδόθηκαν δελτία αλλοδαπών αθλητριών που αγωνίστηκαν στην Α2 όπως της Μπορίσοβα στον Ολυμπιακό της Φιλιπιόνκας στο ΖΑΟΝ και μάλιστα δεν είχαν καν εκδώσει πενταπλούν που σε μία μόνο περίπτωση  μεγάλο πρόστιμο μπήκε στην ομοσπονδία για τον λόγο αυτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του volleyland η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ήδη αναθέσει σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το θέμα της έκδοσης του δελτίου.
Η ΕΟΠΕ από την άλλη είναι αποφασισμένη να τηρήσει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ αλλά τότε θα βρεθούν ομάδες που δεν θα προλάβουν να πάρουν ξένες αφού θα περιμένουν την απόφαση της Μαρτίνας.
Η ΕΟΠΕ αν θέλει να κάνει αντικειμενικά και δίκαια πρωταθλήματα πρέπει από τώρα να βάλει τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος και να βάλει όριο την μία κοινοτική αφού σε αντίθετη θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου!   

 Σχετικά Άρθρα