Ο Πανναξιακός στην 5η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

28/09/2018 19:07277Παναξιακός
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.
tatoo

H Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, ορίστηκε από το υπουργείο Παιδείας «5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018» και φυσικά ο Πανναξιακός ΑΟΝ με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου δεν θα μπορούσε να μην δηλώσει το παρόν στις σχολικές δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί.

Παρά το ότι αρκετά από τα σχολεία δεν λειτούργησαν λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας και των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που έχει προειδοποιήσει η πολιτική προστασία για τις επόμενες ώρες, οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ βρέθηκαν δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες του Λυκείου Χώρας Νάξου, του δημοτικού σχολείου στο Φιλώτι, και στο ειδικό σχολείο Αγίου Θαλλαλαίου.

Οι αθλήτριες συνομίλησαν με τους μικρούς μαθητές, έπαιξαν μαζί τους και στο τέλος χάρισαν μπλουζάκια της ομάδας προσκαλώντας τους παράλληλα να έρθουν στο γήπεδο να τις δουν και να τις υποστηρίξουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Στο ειδικό σχολείο του Αγ. Θαλλαλαίου τις αθλήτριες συνόδεψε ο πρόεδρος του Πανναξιακού, κ. Ποτικιάν Γεώργιος μαζί με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας κ. Κωστακόπουλος Νίκος.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων κοινωνικών δράσεων της ομάδας βόλεϊ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν αντίστοιχες επισκέψεις και στα υπόλοιπα σχολεία του νησιού.


Σχετικά Άρθρα