Ο Πανναξιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για το FINAL-4

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. μετά τις προκρίσεις που πέτυχε επί του Άρη και των Μακεδόνων έχει την χαρά και την τιμή να συμμετέχει στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας για 4η φορά στην ιστορία της.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί στο νησί της Σαντορίνης το διήμερο 2-3 Μαρτίου 2018. Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες θα αποτελέσουν γιορτή για το άθλημα της πετοσφαίρισης και θα προβούμε σε κάθε ενέργεια για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Οι αγώνες αυτοί γίνονται με το καθεστώς της «ειδικής διαχείρισης» συνεπώς τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά και το κοινό που θα τους παρακολουθήσει θα είναι πολύ συγκεκριμένο.

Γνωρίζοντας εξ αρχής ότι ο αριθμός εισιτηρίων που θα πάρει το κάθε σωματείο θα είναι περιορισμένος, ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας που θέλουν να ταξιδέψουν στην Σαντορίνη για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του FINAL-4 ότι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Ποτικιάν έτσι ώστε ο σύλλογός μας να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την μετακίνηση, διαμονή και εξασφάλιση εισιτήριου.

Καλούμε λοιπόν τους γονείς, τους χορηγούς, και τους φίλους της ομάδας μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες στη Σαντορίνη να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της ομάδας μας κύριο Γιώργο Ποτικιάν στο τηλ. 6945 972230 και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

spot_img

Περισσοτερα

«Απασφάλισε» ο πρόεδρος του Πανναξιακού: Θυμωμένοι με την απόφαση...

Σε πελάγη ευτυχίας στη Νάξο μετά την νίκη της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού επί του Μαρκόπουλου για...

Και επίσημα “τέλος” ο Πανναξιακός από την Volley League

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και επίσημα αποτελεί παρελθόν για την φετινή διοργάνωση της VolleyLeague γυναικών καθώς αποβλήθηκε από...

Την Βίκυ Σάβαρτ φέρνει ο Πανναξιακός!

Σε συμφωνία ήρθε ο Πανναξιακός με την καναδή αθλήτρια Βίκυ Σάβαρτ. Η 27χρονη με ύψος 185εκατοστά Σάβαρτ,  αγωνίζεται...