Ο Πανιώνιος ξεκίνησε συνεργασία με το Χρήστου Physio Group!

03/10/2019 23:341188Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
Ετικέτες: Πανιώνιος Γ.Σ.ΣΧρήστου Physio Group.Χρήστου Μάκης
tatoo

Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πανιωνίου ξεκίνησε συνεργασία με τα σύγχρονα και καινοτόμα Φυσιοθεραπευτήρια  του Χρήστου Physio Group.
Ο έμπειρος φυσιοθεραπευτής και ιδιοκτήτης της αλυσίδας κος Μάκης Χρήστου θα είναι όλη την χρονιά δίπλα στην ομάδα για να προσφέρει τόσο αυτός όσο και το έμπειρο προσωπικό τις υπηρεσίες του!

Ο Πανιώνιος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον κο Χρήστου Μάκη για την μεγάλη υποστήριξη που προσφέρει στο τμήμα του βόλεϊ γυναικών!

Η Χρήστου Physio Group συμπληρώνει το 25ο έτος λειτουργίας της με 3 κέντρα πλέον φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης. Το πρώτο κέντρο βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας, από όπου ξεκίνησα πριν από 25 και πλέον χρόνια ενώ πλέον βρισκόμαστε και στο Περιστέρι αλλά και στη Νέα Ερυθραία. Εγώ και οι συνεργάτες μου φυσικοθεραπευτές πασχίζουμε καθημερινά να φανούμε αντάξιοι της αθώας προσέλευσης των ασθενών μας, απλού κόσμου, επωνύμων αθλητών (επαγγελματιών και μη) οι οποίοι βρίσκουν στα κέντρα μου την αρτιότερη και πιο εξειδικευμένη μορφή θεραπείας με τα πιο καινοτόμα μέσα αποκατάστασης, όχι μόνο πανελληνίως αλλά και παγκοσμίως, καθώς και πλήρη επιστημονική επίβλεψη.

Τα κέντρας μας βρίσκονται:
1)ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 34, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
2)ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 122 & ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  
3)ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 126, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 


Σχετικά Άρθρα