Ο Μπάμπης στην Ίο και ο... Γιαννάκης στην ''κουζίνα'' του!

04/07/2022 16:511021Απόψεις
Vaat
Ετικέτες: Μπάμπης ΙωσηφίδηςΓιώργος ΓιαννάκηςΠανναξιακός Α.Ο.Ν.
be a maverick

Ο Πανναξιακός τα τελευταία χρόνια είχε εκπλήξει θετικά όλους τους φίλους του βόλει αφού κατάφερνε να πρωταγωνιστεί ακόμα και όταν έφτιαχνε ομάδα την τελευταία στιγμή! Όλα τα ωραία όμως κάποια στιγμή τελειώνουν και φέτος τα σημάδια δείχνουν ότι ο Πανναξιακός θα βάλει ''τίτλους τέλους''! 

του Στάθη Νικολούζου 

Τους τίτλους τέλους έβαλε πρώτα ο άνθρωπος ''ορχήστρα'' της ομάδας Μπάμπης Ιωσηφίδης, ένας ταλαντούχος, δημιουργικός, εργατικός, παθιασμένος προσφέροντας  χιλιάδες ώρες και στην κυριολεξία ήταν ο άνθρωπος που έτρεχε την ομάδα! Ήταν πίσω από κάθε καλή στιγμή από τα σόσιαλ που ήταν τα καλύτερα μακράν ως τις επαφές για το κτίσιμο της ομάδας!
 Με ανάρτηση του στις 22 Μαΐου ανακοίνωσε το τέλος της ενασχόλησης του με την ομάδα, έγραφε στο προσωπικό του προφίλ:  ''Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος…. Μετά από 8 χρόνια κοντά στην μεγαλύτερη ομάδα των Κυκλάδων και μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, ήρθε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος μου στον χώρο του βόλεϊ. 
Όπως με ότι έχω ασχοληθεί στην ζωή μου, έτσι και τώρα με την ενασχόληση μου με τον Πανναξιακό ΑΟΝ είτε από την εξέδρα, είτε από απλός συνεργάτης, είτε τέλος από την θέση της διοίκησης παθιάστηκα και έδωσα το 100% των δυνάμεων μου σε αυτό που αγάπησα. 
Αμέτρητες οι «ζόρικες» στιγμές αλλά αρκετές οι στιγμές χαράς που ζήσαμε όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές και αθλήτριες σε αυτά τα 8 χρόνια… 
Δεν θα άλλαζα κάθε πανηγυρισμό, κάθε χαμόγελο και κάθε δάκρυ μου όλα αυτά τα χρόνια, με τίποτα. 
Δεν θα άλλαζα κανένα καυγά αλλά και καμία φίλια που έκανα όλα αυτά τα χρόνια, με τίποτα… 
Αν είχα την δυνατότητα, το μόνο που θα άλλαζα είναι η αχαριστία που συνάντησα από κάποιους… 
Ευχαριστώ τον Πανναξιακό και όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 8 χρόνια, τον καθένα ξεχωριστά. 
Με κάποιους σίγουρα θα συνεχίσουμε να τα λέμε, στους υπόλοιπους, καλή δύναμη, καλή συνέχεια στην ομάδα της καρδιάς μας, με την ειλικρινή  ευχή να παραμείνει ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ψηλά και πρωταγωνιστής όπως τον καμάρωσε όλη η Ελλάδα…''

Ο Μπάμπης πλέον ασχολείται με το 3on 3 (μπάσκετ) που θα γίνει στην Νάξο για λογαριασμό του δήμου αλλά έδωσε και τα φώτα του στην κάλυψη με livestreaming του παγκόσμιου τουρνουά beach volley στην Ίο αφού είναι ο καλύτερος στα γραφικά!

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γιαννάκης ασχολείται με την επιτυχημένη του επιχείρηση restaurant Αποστόλης στην χώρα της Νάξου και δεν δείχνει πέραν του φιλολογικού, κανένα ενδιαφέρον να φτιάξει ομάδα για την νέα χρονιά! 

Περιμένει να βρεθεί κάποιος να πάρει την υπόθεση ''πάνω του'' όπως έγινε και το 2016… 

Σποραδικές κινήσεις γίνονται από κάποιους φίλους της ομάδας αλλά απέχουν πολύ ώστε να γίνουν μια σοβαρή διοίκηση  και  δημιουργήσουν την νέα ομάδα! 

Για την ιστορία, η ομάδα δεν έχει διοίκηση αφού οι εκλογές αναβλήθηκαν από όψιμους παράγοντες που το μόνο τους ενδιαφέρων ήταν τα παιδιά τους και τα φουσκωμένα μυαλά τους που φρόντισε για αυτά, γηραιός προπονητής με σκοπό να εξασφαλίσει ''τα προς το ζην''!

ΥΓ. Η μοναδική μεταγραφή που έχει κάνει η ομάδα φαίνεται να εγκαταλείπει το νησί και να βρίσκει θαλπωρή σε ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας!

ΥΓ2. Παγκόσμιο δεν πήρε αλλά το πρωτάθλημα Κυκλάδων στις παγκορασίδες το πήρε ο αεικίνητος Γιάννης Φραγκίσκος που με υπομονή και επιμονή κτίζει την νέα ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σε λίγα χρόνια στο Ελληνικό βόλεϊ! 

 

Αφού θα αργήσετε να διαβάσετε μεταγραφές της Νάξου διαβάστε του Άρη! κάντε κλικ

 

 

 

 

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα