Ο κλόουν Σούτης στην φιέστα ανόδου του Αστέρα Νίκαιας

07/05/2018 17:36644Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: Αστερας Νίκαιας
tatoo

 Μέχρι και κλόουν είχε η φιέστα του Αστέρα Νίκαιας για να γιορτάσουν την άνοδο στην Β Εθνική κατηγορία.
Αναλυτικά όσο αναφέρει το δελτίο τύπου του Αστέρα Νίκαιας: 
''Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή Α’ Τοπικής Κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ στην ομάδα μας, σε μια βραδιά που είχε παιχνίδι, εκπλήξεις, γλέντι, κέφι, χορό και αμέτρητα σουβλάκια.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Ιωακειμίδη Γεώργιο, Δήμαρχο Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, που μας τίμησε με την παρουσία του, σε μια τόσο σημαντική βραδιά για το Σύλλογό μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κ.κ. Μεταξά Δημήτριο, Αντιπρόεδρο της ΕΣΠΕΔΑ και Κογκαλίδη Ελευθέριο, Αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ και Αναπληρωτή Ταμία της ΕΣΠΕΔΑ, για την παρουσία τους και την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου.
Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους μας που παρευρέθησαν στο γήπεδο, κοντά μας, για να γιορτάσουν μαζί μας.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ, σε μια μερίδα εξ αυτών, που έμειναν όλη τη βραδιά έξω από το γήπεδο, μες στη βροχή, για να ετοιμάσουν πράγματα και να διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο, όσοι βρίσκονταν μες στο γήπεδο. Κυριολεκτικά, εκείνοι θα δουν τη φιέστα μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτούμε.
Highlight της βραδιάς, η είσοδος του κλόουν Σούτη στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπου με την παρουσία του και το κέφι του, χάρισε άφθονο γέλιο στους παρευρισκόμενους.
Από τη μεριά μας, προσπαθήσαμε να πραγματοποιήσουμε μια διαφορετική φιέστα, ώστε να μείνει αξέχαστη. 
Ελπίζουμε να τα καταφέραμε!''

 Σχετικά Άρθρα