Ο Καραμπέτσος ως Πόντιος Πιλάτος «ένιψε τας χείρας» του και περιμένει τα σωματεία!

09/11/2020 15:58894Απόψεις
Ετικέτες: Γιώργος ΚαραμπέτσοςΠΑΣΑΠ
be a maverick

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ως Πόντιος Πιλάτος ''ένιψε τας χείρας'' του και περιμένει τις απόψεις των σωματείων για το αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα ή όχι!
Οι ομάδες αποφασίζουν με το ατομικό τους  οικονομικό ή αγωνιστικό συμφέρον και η μόνη ομάδα που έρχεται κόντρα σε αυτή την θεωρία είναι ο Πορφύρας που ενώ αγωνιστικά δεν τα πάει και τόσο καλά, οικονομικά δεν συγκαταλέγεται στα οικονομικά μεγαθήρια, η ομάδα της Φρεατίδας θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Μια ''στάση Πειραιώτικη''  όπως θα έλεγε και ο  ισχυρός άντρας της ομάδας.


Οι αθλήτριες δηλώνουν ρητά ότι θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και βλέποντας να φεύγουν οι μέρες ανησυχούν γιατί ήδη έχουν κάνει μια εβδομάδα ρεπό (σχεδόν όλες – αφού κάποιες ομάδες άργησαν να προσαρμοστούν στα μέτρα) και αν συνεχιστεί μια εβδομάδα ακόμα χωρίς προπόνηση θα πάει χαμένος ο κόπος τους και θα χρειαστούν προετοιμασία από την αρχή! 

Του Στάθη Νικολούζου


Βέβαια στην αγωνία που έχουν για το μέλλον τους πέφτουν σε λάθη που θα τους στοιχίσουν. Είναι  πολύ κοντά στο ''άρμα'' του ΠΑΣΑΠ που δεν μπορεί να δώσει καμία ουσιαστική βοήθεια στις αθλήτριες και προχωράνε σε διαχωρισμό με τις αθλήτριες που αγωνίζονται στις άλλες κατηγορίες με αποτέλεσμα να αδυνατίζουν την δύναμη τους αφού δημιουργούν αθλήτριες δύο ταχυτήτων!  Μια πράξη συνδικαλιστικά λάθος !

Θα ήταν σωστό να γνωρίζουν ότι σε ένα εργασιακό χώρο δεν διαχωρίζεις τους εργαζόμενους ανάλογα με τον όροφο που δουλεύουν. 

Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι όσο δεν γίνεται κουβέντα να ανοίξουν και τα άλλα Εθνικά πρωταθλήματα τότε θα υπάρχουν παράγοντες ομάδων  που θα  κάθονται αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού τους και θα απολαμβάνουν το αποτέλεσμα  του ''ΔΕΝ πέφτει κανείς''!

Με λίγα λόγια για να αποκτήσει νόημα το πρωτάθλημα της volleyleague γυναικών πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί φόρμουλα ολοκλήρωσης και των πρωταθλημάτων της preleague αλλά και της Α2 γυναικών! 

Ας ολοκληρωθούν και με διαδικασίες fast track σε 3-4 Σαββατοκύριακα αλλά πρέπει να ολοκληρωθούν!  

Ο Γιώργος Καραμπέτσος να συμπεριφερθεί ως πρόεδρος και να βάλει στο συρτάρι την σφυρίχτρα του διαιτητή. (Αν θέλει να την κρατήσει να θυμηθεί ότι όταν σφύριζε δεν ''μάσαγε''  από έδρες και έπαιρνε το παιχνίδι επάνω του, ας το πάρει και τώρα!)

Το Βόλεϊ στην Ελλάδα για να συνεχίσει να υπάρχει θέλει αποφάσεις έστω και επώδυνες και όχι να αφήνουμε τις καταστάσεις να παραπαίουν. 

Θα κλείσω με το σύνθημα των αθλητριών και ελπίζω να το δω σε χιλιάδες αθλήτριες όλων των ηλικιών και κατηγοριών που ασχολούνται με το άθλημα 
 

«ΝΑΙ στην υγεία = ΝΑΙ στον αθλητισμό

Ο αγώνας κατά του κορονοϊού πρέπει να συνεχιστεί, αλλά και ο δικός μας μέσα στα γήπεδα με ατομική και συλλογική ευθύνη.

We are all in this together!

Ηelp spread the word!   

We call all the athletes»

 

 


Σχετικά Άρθρα