Ο Γιώργος Καζαζόπουλος επιστρέφει στον Πανναξιακό ΑΟΝ

10/06/2018 13:59430Παναξιακός
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.Γιώργος ΚαζαζόπουλοςΝάξος
tatoo

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του φυσικοθεραπευτή Γιώργου Καζαζόπουλου στη Νάξο.

Ο Γιώργος Καζαζόπουλος ήταν στον πάγκο του Πανναξιακού την σεζόν 2016-2017 και πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη θέση του φυσικοθεραπευτή με μεγάλη επιτυχία.

Πτυχιούχος φυσικοθεραπείας από το πανεπιστήμιο Αιγίου έχει αποκτήσει εμπειρία στον αθλητικό τομέα με προϋπηρεσία σε αθλητικά σωματεία όπως η ποδοσφαιρικές ομάδες του Άρη Βούλας (τμήματα ανδρών και εφήβων), Πανναξιακός ΑΟΝ (γυναικεία ομάδα βόλεϊ και ανδρική ομάδα μπάσκετ) ενώ το 2017 ήταν μέλος του ιατρικού team της εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών (κωφών) στην παραολυμπιάδα στην Σαμψούντα (Τουρκία) με την οποία κατέκτησε την 4η θέση.

Έχει ασχοληθεί με την φυσικοθεραπεία σε Α.Μ.Ε.Α. με περιστατικά εκτός αθλητισμού ενώ αρκετά «πλούσιο» είναι το βιογραφικό του σε αποκαταστάσεις αθλητών από τραυματισμούς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

«Ο Πανναξιακός καλωσορίζει τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Καζαζόπουλο στο δυναμικό του συλλόγου και στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του σωματείου μας.

Ο Γιώργος Καζαζόπουλος  αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην καλή υγεία των αθλητριών μας καθώς η εμπειρία του και οι γνώσεις του αποτελούν στα χέρια του πολύτιμο εργαλείο.

Ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία».


Σχετικά Άρθρα