Ο Γιώργος Δερμάτης καταγγέλλει απίστευτα πράγματα στο ΔΑΚ Νάξου

O προπονητής με το τεράστιο παλμαρέ, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Νάξο και προπονεί τις ακαδημίες του ΑΜΣ Φιλωτίου έχοντας όραμα να χτίσει ή καλύτερα να δημιουργήσει μία ομάδα στο νησί που θα φέρνει επιτυχίες βασιζόμενη μόνο σε ντόπιες αθλήτριες μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή του Γιάννη Βλαχάκη, “Πρόσκληση σε διάλογο”.

Ο Γίωργος Δερμάτης μίλησε για τα προβλήματα που απασχολούν τον νησιωτικό αθλητισμό, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία, αλλά όταν χρειάστηκε έγινε καυστικός για παράγοντες των σωματείων αλλά και της δημοτικής αρχής που έχουν εγκαταλέιψει το ΔΑΚ Νάξου στη μοίρα του.

Αίσθηση έκανε όταν κατά την διάρκεια της εκπομπής έδειξε βίντεο από το κινητό του τηλέφωνο με το κλειστό της Νάξου να είναι κυριολεκτικά “σουρωτήρι” καθώς κάθε φορά που βρέχει το κλειστό του βόλεϊ μετατρέπεται σε πισίνα.

Νερά σε καλώδια, στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στους χώρους φύλαξης προπονητικού υλικού ήταν οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του σε μία “συνηθισμένη βροχερή προπονητική μέρα” στη Νάξο.

Επίσης τόνισε την αδιαφορία των υπευθύνων του νομικού προσώπου που διαχειρίζεται το κλειστό γυμναστήριο για την συντήρηση του, παραπονέθηκε για την άδικη κατανομή προπονητικών ωρών στα σωματεία, γκρίνιαξε για την απόφαση να παραμείνει κλειστό το γυμναστήριο τα Σαββατοκύριακα (με απόφαση δημάρχου άνοιξε μετά τα τέλη Νοεμβρίου).

Καυστικός ήταν και για τον ακατάλληλο φωτισμό του γηπέδου που παρόλο τα συνεχόμενα αιτήματα των σωματείων παραμένει “ρομαντικός” έως ανύπαρκτος.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε ολόκληρη την συνέντευξη, ενώ μετά το 35ο λεπτό αρχίζουν οι καταγγελίες.

spot_img

Περισσοτερα

H PVF, η Χίπε και η νέα πραγματικότητα

Μία νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται με τη νεοσύστατη λίγκα της Αμερικής. Γράφει ο Ιάσονας Μίσχος Το όνειρο πολλών παικτριών από...

Οι «πτήσεις« του Ελληνικού βόλεϊ στο εξωτερικό επιβεβαίωση για...

Όλο και περισσότερες αθλήτριες κάνουν το βήμα για το εξωτερικό, κάτι που δείχνει την βελτίωση που υπάρχει...

Ένα IRON DOME για τον Στέφανο Λεμονίδη

Τελικά τα play offs εμπνέουν. Πριν 2 χρόνια, λίγο μετά τους τελικούς ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στο βόλλεϋ...