Ο Δρακουμέλ, ο Μπαρμπαστρούμφ και τα… 14 στρουμφάκια

25/12/2020 18:271846Απόψεις
Ετικέτες: α1γυναικώνβόλειΔιάφορα
be a maverick

Σαν « μάνα εξ ουρανού» έφτασε η είδηση το πρωϊνό των Χριστουγέννων στο στρουμφοχωριό ότι με ΚΥΑ αποφασίστηκε η επιστροφή στις προπονήσεις των στρουμφο-ομάδων της Α1 γυναικών

Η είδηση παρουσιάστηκε «σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο» από δημοσιογράφους,παράγοντες, αλλά και θεσμικούς, ένα δώρο σαν να το έφερε ο «Άη Βασίλης» στα αγαπημένα του «στρουμφάκια»  για την πρωτοχρονιά.

Της Kill Bill

Από μικρά παιδιά μεγαλώσαμε με το παραμυθάκι του Άγιου Βασίλη, ο οποίος έφερνε στα «καλά και φρόνιμα» παιδιά το δώρο που επιθυμούσαν… Και εδώ είναι όλο το μυστικό….

Εντέχνως ο «Δρακουμέλ», και η  «Ψιψινέλ»    άφησαν πρώτα να διαλύσουν οι πρωτοκλασάτες στρουμφο-ομάδες, ομάδες που είχαν επενδύσει στο προϊόν τους, φέρνοντας ποιοτικές στρουμφο-ξένες και έχοντας στο ρόστερ τους την πλειοψηφία των «καλών» στρουμφο-Ελληνίδων.

Η λύση του Πόντιου Πιλάτου

 

Αφού «Δρακουμέλ», και «Ψιψινέλ»  σιγουρευτήκαν ότι οι στρουμφο-ομάδες δεν θα μπορούν να αγωνιστούν ( και όσες πιστεύουν ότι μπορούν στηρίζονται στις κορασίδες τους ή και σε κάποιες Νεάνιδες) επέλεξαν την λύση του Πόντιου Πιλάτου «Μπαρμπαστρούμφ» που «ένιψε τας χείρας του» αντί την λύση του «γόρδιου δεσμού» όπως ο Μέγας Αλέξανδρος ακολουθώντας το «Ό,τι δεν λύεται κόπτεται».

Όπως είπα και πριν, η λύση του «Πόντιου Πιλάτου» ήρθε σαν δώρο από τον άγιο Βασίλη, όχι δώρο στις ομάδες, αλλά στο πρόεδρο στρουμφοχωριού «Μπαρμπαστρούμφ»  ο οποίος με την τελευταία του επιστολή συντάχτηκε με τις στρουμφο-ομάδες αλλά η απόφαση που θα έπρεπε να πάρει στις 29 Δεκεμβρίου θα πήγαινε κόντρα στην κυβέρνηση και στον προϊστάμενο «Δρακουμέλ», κάτι που δεν το ήθελε ούτε ο Θεός, ούτε ο διάολος.

Άγιος Βασίλης

 

Και όπως όλοι ξέρουμε ( το μάθαμε μεγαλώνοντας και με σκληρό τρόπο οι περισσότεροι) άγιος Βασίλης ΔΕΝ υπάρχει.

Τα δώρα που βρίσκαμε στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο την πρωτοχρονιά τα είχε τοποθετήσει εντέχνως και μυστικά ο πατέρας ώστε να μας βυθίσει ακόμα περισσότερο «στο πνεύμα των Χριστουγέννων».

Έτσι και το δώρο του «Αη Βασίλη» και των υπολοίπων της κυβερνητικής παρωδίας, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ή τουλάχιστον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΟ αλλά είναι εντέχνως τοποθετημένο στο «Χριστουγεννιάτικο δέντρο» της «στρουμφο-ομοσπονδίας».

Το παραμύθι

 

Στο παραμύθι του Ελληνικού βόλεϊ ο «Μπαρμπαστρούμφ»  οδήγησε το στρουμφοχωριό του εντέχνως στην καταστροφή και με τις ευλογίες του άφησε όλες τις κορυφαίες στρουμφο-Ελληνίδες να ξενιτευτούν ενώ κάποιες έμειναν με… το στυλό στο χέρι το πρωϊνό των Χριστουγέννων.

Ο «Γκρινίαρης» απορεί με τον «Χαχανούλη» που πανηγυρίζει την επιστροφή στις προπονήσεις, ο «Σπιρτούλης» αναρωτιέται που θα βρεθούν τα χρήματα για τα εβδομαδιαία τεστ, ο «Κοιμήσης» πιστεύει πως τώρα είναι η ευκαιρία του να πάρει πρωτάθλημα,  ο «Λιχούδης» βλέπει κέρδη από το στοίχημα, η «Στρουμφίτα» επιδίδεται στο σπορ της κυβίστησης, ο «Κηπουρός» γλύτωσε στο παρά πέντε να χάσει αθλήτρια του, και ο «Σκουντούφλης» με τον «Μελένιο» και τον «Χουζούρη» τώρα τραβάνε τα λιγοστά μαλλιά τους για την γκάφα που έκαναν…

Ο «Μπαρμπαστρούμφ»

 

Ο «Μπαρμπαστρούμφ»  αφού πρώτα συγκάλεσε (καλέστηκε για την ακρίβεια) την τηλεδιάσκεψη των δεκατεσάρων «Στρουμφ» οδήγησε ως σωστός ηγέτης την απόφαση των «Στρουμφ» εκεί που ο ίδιος επιθυμούσε, δηλαδή στην παγίδα της «ομόφωνης απόφασης» έχοντας στο πλευρό του τα τρία «στρουμφάκια» που διαφώνησαν.  Μια καλοστημένη παγίδα με «Δούρειο Ίππο» τους «Χουζούρη», «Μελένιο» και «Σκουντούφλη», ο καθένας για δικούς του (πολιτικούς) λόγους.

Ο «Δρακουμέλ»

 

Φυσικά πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο «Δρακουμέλ» που σαν σωστός προϊστάμενος του «Μπαρμπαστρούμφ»  άφησε τον γερο και κουρασμένο ηγέτη να «βγάλει το φίδι από την τρύπα» και να ολοκληρώσει την «βρώμικη δουλειά» ενώ κράτησε για τον ίδιο τις δάφνες του ήρωα.

«Στρουμφοχωριό»

 

Τώρα στο «στρουμφοχωριό» επικρατεί αναταραχή, καθώς η επιστολή των δεκατεσάρων «Στρουμφ» προς τον «Δρακουμέλ» δεν έχει καλυφθεί 100%  αφού δεν υπάρχει επίσημη απάντηση στο πότε θα ξεκινήσουν τα «στρουμφο-πρωταθλήματα».

Τα «Στρουμφ»

 

Τα «Στρουμφ», τα μικρά και άβουλα μπλε πλασματάκια αναμένεται να συγκαλέσουν και πάλι τηλε-διάσκεψη, παγιδευμένα αυτή τη φορά στον ιστό που έπλεξε ο «Μπαρμπαστρούμφ» και να «σχεδιάσουν» την επιστροφή στις προπονήσεις δικαιολογώντας απολύτως το μικρό τους ανάστημα.

Φήμες που θέλουν τον «Ξεφτέρη», τον «Προκόπη» και τον «Άγριο»  να επιμένουν στην αποχώρηση από το «στρουμφο-πρωτάθλημα» ελέγχονται ως ανακριβείς.

ΥΓ: Στρουφμο-ομάδες συνέχιζαν να προπονούνται κρυφά εν μέσω lockdown βάζοντας σε κίνδυνο τόσο την μικρή τοπική κοινωνία αλλά και την ίδια την υγεία των στρουμφο-αθλητριών τους.

ΥΓ2: Ο «Κηπουρός» κρατούσε εγκλωβισμένες τις «στρουμφο-αθλήτριες» του ενώ διατυμπάνιζε ότι έχει δώσει ελευθέρας σε όλες.

ΥΓ3. Ο «Ιταλός» με τριετές συμβόλαιο μέσω του «Κηπουρού» εκβίαζε «στρουμφο-αθλήτριες» με συμβόλαια διετίας.

Συνεχίζεται…..

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ανακοινώθηκε τα Χριστούγεννα ότι την Πρωτοχρονιά ξεκινάνε οι προπονήσεις! 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα