back to top

O… διαφορετικός ΠΑΟΚ, η νέα προσέγγιση και το γηπεδικό

Διαβάστε Επίσης

Σε νέα εποχή μπαίνει το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, το οποίο θα καθοδηγηθεί τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τσαϊρέλη, ο οποίος μετάκομισε από τον Άρη στον Δικέφαλο του Βορρά προκειμένου να διεκδικήσει τους τίτλους της νέας σεζόν.

Μαζί του, ο πολύ έμπειρος πλέον τιμ μάνατζερ Γιάννης Γιαννάκης, με τους δύο να έχουν άψογη συνεργασία και να έχουν πραγματοποιήσει ήδη κάποιες αξιοσημείωτες μεταγραφές, οι οποίες φυσικά πρέπει να δείξουν την ποιότητά τους στο τάραφλεξ.

Μετά από μία εφιαλτική σεζόν, την χειρότερή του επί εποχής Αμοιρίδη, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου τα άλλαξαν σχεδόν όλα στην ομάδα, με στόχο να φτιαχτεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικεί κάθε παιχνίδι και θα έχει την εικόνα που της αρμόζει στο γήπεδο, χάσει-κερδίσει.

Ήδη οι πρώτες κινήσεις είναι αρκετά αξιόλογες, τόσο με την μεταγραφή της πολύ ικανής Ίλκα Βαν Ντε Βάιβερ στην πάσα, όσο και με της έμπειρης Ντρπα στη διαγώνιο αλλά και της διεθνούς ακραίας Έστερ Γιάσπερ, μίας παίκτριες που θα δώσει ισορροπία στην πίσω ζώνη.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τα συμβόλαια των Ξανθοπούλου, Κλέπκου και Τσιόγκα, ενώ μένει να φανεί το τι θα γίνει με την Τερζόγλου, και την πιθανή αλλαγή της με την Απλαδά ώστε η κεντρικός που βγήκε από τα «σπλάχνα» του Δικεφάλου να κατηφορίσει για την Αθήνα.

Τέλος, μετά τις αποχωρήσεις των Παπαδοπούλου, Ηλιοπούλου και Κυπαρίσση, αποκτήθηκε η Έλενα Μπάκα που αποτελεί ένα σημαντικό ασπρόμαυρο project, ενώ τις διαθέσιμες θέσεις των ξένων θα κλείσει όπως φαίνεται με την Μαρίγια Κριβοσίσκα, για την οποία οι συστάσεις είναι πολύ καλές.

Όσον αφορά το γηπεδικό, είναι γνωστό πως ο Κώστας Αμοιρίδης, διοικητικός υπεύθυνος του «ασπρόμαυρου» τμήματος, έχει ιδιαίτερη σχέση με την περιοχή των δυτικών συνοικιών, μιας και είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής.

Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά τη δυναμική που έχει ο κόσμος των «ασπρόμαυρων» όχι μόνο στο Δήμο Παύλου Μελά, αλλά σε όλη τη δυτική Θεσσαλονίκη.

Έτσι, θέλει να φέρει το τμήμα ακόμα πιο κοντά στον κόσμο και να δημιουργηθεί μια δυνατή «σχέση» ώστε η ομάδα να μπορέσει με τη βοήθεια των φίλων του ΠΑΟΚ να φτάσει ψηλά.

Για την ώρα, ο Πήγασος Πολίχνης είναι αντίθετος σε αυτό, επικαλούμενος πως οι ώρες προπονήσεων δεν φτάνουν για όλα τα τμήματα και κάνοντας λόγο για κάτι που συμφωνεί ο Δήμος Παύλου Μελά, με ανακοίνωσή του όμως ο Δήμος «άδειασε» τον τοπικό σύλλογο, λέγοντας πως θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να βρει στέγη στον Δικέφαλο.

spot_img

Περισσοτερα

Παναθηναϊκός: Από την δυνατή Τουρκουά στην ανίκητη Λούμπλιν

Ο Παναθηναϊκός θα περάσει άνετα το εμπόδιο της Γενεύης στους «64» του Challenge Cup, αλλά εκεί θα...

ΑΟ Θήρας: Παρουσίασε το προπονητικό τιμ της νέας σεζόν

Ο ΑΟ Θήρας ξεκινά ακόμα μια σεζόν, με όνειρα στη Volley League, με την ομάδα της Σαντορίνης...

Στον Γιάννη Βρούτση η Μελέτη του Παν. Πελοποννήσου για...

Σπουδαίας σημασίας τα ευρήματά της, με την αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης και τις σημαντικές προτάσεις βελτίωσης, που...