Ο Χάρης Βασιλάκος στην ΑΕΛ

25/08/2017 20:02340
Ετικέτες: ΑΕΛΧάρης Βασιλάκος
tatoo

Σημαντική προσθήκη για την Ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ καθώς με τα βυσσινί θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο 21χρονος, ύψους 1.96 Χάρης Βασιλάκος. 
Ο αθλητής ασχολείται με το άθλημα του βόλεϊ δέκα χρόνια. Ξεκίνησε από τις υποδομές του ΣΠΑ Καρδίτσας με διακρίσεις ως ο καλύτερος έφηβος κεντρικός στη Θεσσαλία για τρεις χρονιές! Ήταν μέλος της εθνικής ομάδας Παίδων και τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίζεται σαν βασικός κεντρικός με την ομάδα ανδρών του ΣΠΑΚ, και στην Α2 Εθνική κατηγορία. 
Ο αθλητής δηλώνει: «Εύχομαι η νέα αγωνιστική σεζόν να είναι γεμάτη επιτυχίες για την ομάδα μας και προσωπικά θα συνεισφέρω τα μέγιστα προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μας.»
Η ενίσχυση στη θέση του κεντρικού συνεχίζεται στην ΑΕΛ με τη προσθήκη στο ρόστερ του 22χρονου Ισλαμάι Λέντιο. Ο ύψους 1.88 κεντρικός ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα πριν από 4 χρόνια στην Αργώ Βόλου. 
Από τότε ο ταλαντούχος κεντρικός αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της ανδρικής ομάδας του Βόλου με ανάλογες επιτυχίες παρά τα λίγα χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα. φέτος θα αποτελέσει ακόμη μία σημαντική ενίσχυση για τους βυσσινί.

 


Σχετικά Άρθρα