Ο Άρης πέταξε έξω από το γήπεδο την στοιχηματική εταιρεία!

Ύστερα από την επιτυχημένη ομολογουμένως κίνηση της ΕΣΠΕΔΑ να πετάξει έξω από τις στοιχηματικές εταιρείες τα πρωταθλήματα που διοργανώνει βλέπουμε μεμονωμένες κινήσεις να πραγματοποιούνται την στιγμή που οι δύο μεγάλες Ενώσεις σιωπούν επικίνδυνα. 
Βέβαια στην Ένωση των Αθηνών το ερώτημα είναι ξεκάθαρο θα πάρει καθαρή θέση ο πρόεδρος κος Αλαγιάννης που πλέον θεωρείται ανενεργός παράγοντας αφού δεν ασχολείται με τα διοικητικά καμιάς ομάδας, την στιγμή που παράγοντας και μέλος της Ένωσης έχει ζητήσει να συζητηθεί το θέμα αλλά σιωπή παντού!

Κάποιοι βλέπετε κερδίζουν από το στοίχημα…. Πάνω ή κάτω από το τραπέζι δεν έχει σημασία.
Ο Άρης Θεσσαλονίκης όμως πήρε την κατάσταση στα χέρια του και πέταξε την στοιχηματική εταιρεία εκτός γηπέδου κόβοντας την ζωντανή μετάδοση.
Το θέμα είναι ποιος έχει την διάθεση και θέλει το στοίχημα μακριά από το βόλει. Την στιγμή μάλιστα που οι εταιρείες αρνούνται την οποιαδήποτε επίσημη συνεργασία με τις ενώσεις ώστε να παταχθούν φαινόμενα διαφθοράς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ. ΆΡΗΣ
 Προς
ΕΟΠΕ
ΕΠΕΣΘ
ΣΥΔΠΕΒΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε ,
Την Κυριακή 11/2/2018 στον εντός έδρας αγώνα της ανδρικής ομάδας για τα play out στην Μίκρα με αντίπαλο την ομάδα ΑΟ Σερρών , εντοπίσαμε απεσταλμένο στοιχηματικής εταιρείας να μεταδίδει τηλεφωνικά στα αγγλικά το παιχνίδι live από τον 1ο κιόλας πόντο του 1ου σετ και καθόλη τη διάρκειά του .
Τελειώνοντας το 1ο σετ και με την σύμφωνη γνώμη του Α΄ διαιτητή ο έφορος της ομάδας μας και μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ και του ΔΣ της ΕΠΕΣΘ Κ. Βαρβούτας Ιωάννης ανέβηκε στην εν λόγω κερκίδα που βρισκόταν ο συγκεκριμένος κύριος και τον προέτρεψε να σταματήσει αυτό που κάνει .
Στην αρχή του 2ου σετ και ενώ ο απεσταλμένος της στοιχηματικής συνέχιζε το “έργο” του ο έφορος κ. Βαρβούτας ανέβηκε στην κερκίδα και κάθησε δίπλα του ακριβώς με σκοπό να σταματήσει τηντηλεφωνική live μετάδοση , ενημερώνοντάς τον ότι αν συνεχίσει θα φωνάξει την αστυνομία . 
Στις συνεχόμενες κλήσεις της στοιχηματικής εταιρείας προς τον απεσταλμένο της για live μετάδοση του αγώνα , τους ενημέρωσε ότι εκπρόσωπος του ΑΡΗ κάθεται δίπλα του και δεν μπορεί να μεταδίδει πληροφορίες για την εξέλιξη του παιχνιδιού και του απάντησαν να φύγει αμέσως από το γήπεδο όπως και τελικά έγινε . 
Ως ΑΡΗΣ οφείλουμε να προστατεύσουμε τον αθλητισμό , το όνομα της ομάδας μας αλλά και τους αθλητές μας από ενέργεις και κινήσεις που δεν συνάδουν με την 104 χρόνων ιστορία του Συλλόγου μας .
Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε από κοινού και οργανωμένα να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα .
ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης
Τμήμα πετοσφαίρισης ανδρών

 

spot_img

Περισσοτερα

H PVF, η Χίπε και η νέα πραγματικότητα

Μία νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται με τη νεοσύστατη λίγκα της Αμερικής. Γράφει ο Ιάσονας Μίσχος Το όνειρο πολλών παικτριών από...

Οι «πτήσεις« του Ελληνικού βόλεϊ στο εξωτερικό επιβεβαίωση για...

Όλο και περισσότερες αθλήτριες κάνουν το βήμα για το εξωτερικό, κάτι που δείχνει την βελτίωση που υπάρχει...

Ένα IRON DOME για τον Στέφανο Λεμονίδη

Τελικά τα play offs εμπνέουν. Πριν 2 χρόνια, λίγο μετά τους τελικούς ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στο βόλλεϋ...