Ντίμα Φιλίποφ: «Να αποδείξουμε ότι είμαστε φαβορί»

17/08/2018 16:52283Eθνική Ανδρών
Ετικέτες: Ντίμα ΦιλίποφΕθνική Αντρών
tatoo

Για το αποτέλεσμα που είναι το ζητούμενο για να προκριθεί η Εθνική στο Ευρωβόλεϊ, για την συγκέντρωση που χρειάζεται στη Σουηδία αλλά και για τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης μίλησε στο volleyball.gr ο Ντίμα Φιλίποφ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από εδώ και πέρα το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Κανείς δεν θα κοιτάξει πως παίξαμε παρά μόνο το αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάμε στο Ευρωπαϊκό, αυτός είναι ο στόχος, έχουμε τους παίκτες, τους προπονητές, έχουμε τα πάντα και όλοι μαζί θέλουμε να περάσουμε στην τελική φάση. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, υπάρχουν δυνατά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας. Όλη η ομάδα δεν κοιτάει τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου γιατί όλα εξαρτιώνται από εμάς. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε σετ, σε κάθε πόντο γιατί έχουμε ακόμα να δείξουμε πολλά ως ομάδα».

Για τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης: «Η Αλεξανδρούπολη στηρίζει και αγαπάει το βόλεϊ. Περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο δεύτερο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα που μόνο οι Έλληνες μπορούν».  


Σχετικά Άρθρα