Ντάλλας, Χατζηνικολάου: Πρεμιέρα στο ταμπλό του παγκόσμιου τουρνουά στην Κρακοβία

Πότε αγωνίζονται οι Έλληνες πετοσφαιριστές.

Έτοιμο για την πρεμιέρα του το ελληνικό δίδυμο, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες ομάδας του παγκόσμιου τουρνουά στην Κρακοβία της Πολωνίας.

Αναλυτικά:

Στις 16 καλύτερες ομάδες του παγκόσμιου τουρνουά κατηγορίας Futures στην Κρακοβία βρίσκονται ο Σταύρος Ντάλλας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, οι οποίοι κληρώθηκαν στον Α’ όμιλο της διοργάνωσης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας που συνεχίζουν τις διεθνείς διοργανώσεις στο εξωτερικό βρίσκονται στην πόλη της Πολωνίας και παρόλο που έφτασαν στην Κρακοβία ως Νο1 ομάδα στα προκριματικά, ένα δίδυμο από την Βραζιλία αποσύρθηκε και μπήκαν στο κυρίως ταμπλό και βρίσκονται στο Νο9.

Στον Α’ όμιλο που κληρώθηκαν, Ντάλλας και Χατζηνικολάου καλούνται να αγωνιστούν απέναντι στους Λιθουανούς Βούτσνεβιτς, Βασίλιεφ (Νο8), τους Πολωνούς Νο1 στο ταμπλό Μπροζίνιακ, Γάνιακ και τους Τσέχους Βάμπερ, Τζέζεκ (Νο16).

Πρώτος αντίπαλος τους θα είναι οι Λιθουανοί Βούτσνεβιτς, Βασίλιεφ και το πρώτο σερβίς έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής (7/6, 10.30).

spot_img

Περισσοτερα

Τέταρτη θέση για Ντάλλα, Χατζηνικολάου που έφτασαν κοντά στον...

Το καλύτερο τους φετινό αποτέλεσμα σε παγκόσμιο τουρνουά πήραν οι πρωταθλητές Ελλάδος. Στο τάι-μπρέικ με 15-10 λύγισαν στα...

Tips by Markos: Η «δέσμευση» του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη...

Ο Γιάννης Βρούτσης δεσμεύτηκε για το μέλλον του beach volley. Αναλυτικά το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στο sport-fm.gr: Ο Δημήτρης...

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά της Ίου για...

Βρίσκονται στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Σταύρος Ντάλλας και Δημήτρης Χατζηνικολάου έδειξαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο...