Νομίκεια 2017 - Πηνελόπη Μπλάμη: ''Τα Νομίκεια είναι το καλύτερο τουρνουά που διοργανώνεται στην Ελλάδα!''

14/10/2017 14:201063Ηλιούπολη
Ετικέτες: Πηνελόπη ΜπλάμηΓΣ ΗλιούποληςΝομίκεια 2017Α.Ο. ΘΗΡΑΣ
tatoo

Η προπονήτρια του Γ.Σ. ΗλιούποληςΠηνελόπη Μπλάμη στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα πλαίσια του τουρνουά Νομίκεια 2017 ευχαρίστησε τον Α.Ο. Θήρας για την πρόσκληση αλλά και για την πολύ ζεστή φιλοξενία.
Αναφέρθηκε ότι είναι το καλύτερο τουρνουά που διοργανώνεται στην Ελλάδα και ότι όλοι οι προπονητές θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει του πρωταθλήματος που ξεκινάει την άλλη εβδομάδα.
Στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή και να παίξει καλό και ανταγωνιστικό βόλεϊ, εκτός από την ομάδα του Ολυμπιακού που είναι πολύ πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις στο πρωτάθλημα αφού οι έδρες θα παίξουν ρόλο. 
Σε ερώτηση για τις ακαδημίες που υπάρχουν στην ομάδα απάντησε:
Η Ηλιούπολη έχει 400 παιδιά και προσπαθούμε να τα δουλέψουμε παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αφού ακόμα για τα γήπεδα πρέπει να πληρώσουμε ενοίκιο.
Στις 14 αθλήτριες που είναι το φετινό ρόστερ οι μισές αγωνίζονται και στα αναπτυξιακά κάτι που όλοι οι σύλλογοι πρέπει να κάνουν.
Δεν έχει νόημα να προσφεύγουμε μόνο σε μεταγραφές αλλά πρέπει να βγάλουμε παιδιά που να στελεχώνουν την γυναικεία ομάδα.  
Στο ρόστερ της γυναικείας έχω δύο 16χρονα όχι για να συμμετέχουν αλλά για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα.
Πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες  στα νέα  παιδιά και όχι να κάνουμε μεταγραφές που πολλές φορές δεν μπορούμε να τηρήσουμε τα συμβόλαια τους. 
Οι σύλλογοι πρέπει να αλλάξουν τακτική. Δεν έχει νόημα

Σ ερώτηση γιατί το γυναικείο βόλεϊ παραμένει ερασιτεχνικό απάντησε: 
Το γυναικείο βόλεϊ  ''πουλάει'' περισσότερο και από το αντρικό αλλά για να πάει μπροστά χρειάζεται ριζοσπαστικές αλλαγές.
Χρειάζεται οργάνωση, καλύτερο σχεδιασμό  και υπομονή σε όλους του τομείς.
Κάθε χρόνο ελπίζουμε να πάμε καλύτερα και πάμε χειρότερα.

Σε λίγο όλη η συνέντευξη σε βίντεο 


Σχετικά Άρθρα