ΑΜΕΣ Νηρέας: Φινάλε με μπιτς βόλεϊ

22/06/2017 22:41213Beach Volley
Ετικέτες: ΑΜΕΣ Νηρέας Πάρου
tatoo

Ο  ΑΜΕΣ Νηρέας Πάρου έκλεισε τη χρονιά με μία μέρα αφιερωμένη στο beach volley και με αρκετά hapennings που συνέθεσαν ένα ωραίο φινάλε που χάρηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.

Στην επίσημη σελίδα του ο σύλλογος ανέφερε για την εκδήλωση «...και κάπως έτσι έκλεισε η φετινή προπονητική «βολεϊμπολιστική» χρονιά για τους αθλητές και προπονητές του ΑΜΕΣ Νηρέα, με πολύ Beach Volley στην παραλία της Σάντα Μαρίας!!! Περάσαμε τέλεια!!

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Ιωάννου για τα νοστιμότατα σουβλάκια από το εστιατόριο NAVA και τον Γιάννη Σαγκριώτη για την φιλοξενία στις ξαπλώστρες και ομπρέλες της παραλίας του camping Santa Maria.
 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θέλει επίσης να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές των τμημάτων βόλεϊ και τους προπονητές τους για την επιμονή και την θέλησή τους να ολοκληρώσουν την αγωνιστική τους περίοδο παρ’ όλες τις δυσκολίες!
 

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με ατελείωτη διασκέδαση, ξεγνοιασιά και πολλές βουτιές!!! Ραντεβού το Σεπτέμβρη με νέα τμήματα (Ακαδημίες – Παιδικό – Γυναικείο )».


Σχετικά Άρθρα