Νικούλη: «Η σταθερότητα και το πάθος έφεραν την άνοδο»

17/04/2017 23:201375Τοπικά Γυναικών Τοπικά
Ετικέτες: Ένωση ΙλιουΒάσω Νικούλη
be a maverick

 Η Ενωση Ιλίου μέσα απο μια πορεία που θύμισε... μονοθέσιο της φορμουλα Ένα, κατάφερε να κερδίσει πολύ άνετα και εύκολα τη ανοδο της στην Β' εθνική και το πρωτάθλημα της Τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ απο την δεύτερη αγωνιστική των πλει οφ.

Η «σκηνοθέτιδα» της φετινής εντυπωσιακής πορείας του συλλόγου, Βασω Νικούλη που στα πρώτα προπονητικά της βήματα, ευτύχησε να παρουσιάσει μια πολύ δυνατή ομάδα που συνδύασε τον πρωταθλητισμό και το καλό βόλεϊ, σχολίασε στο Volleyland.gr για το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας της:

«Είμαι πανευτυχής κ πολύ ικανοποιημένη μου φτάσαμε στον πρώτο στόχο μας (την ανοδο) παρόλο που είχαμε αρκετές ελλείψεις στα μέσα της σεζόν (που δεν οφείλονται σε τραυματισμούς) ,ποσό μάλλον που πήραμε κ το πρωτάθλημα από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική των play offs με τόσο μεγάλη βαθμολογική απόσταση από τις υπόλοιπες  τρεις ομάδες που ακολουθούνε!

Καταφέραμε με μια σταθερή πορεία θετικών αποτελεσμάτων όλη τα σεζόν, μέσα από πολύ κόπο και συστηματική δουλειά αλλά και αρκετό παθος που βγάλαμε στους αγώνες να φτάσουμε την ομάδα ψηλά, εκεί που της αξίζει.

Ευχαριστώ μέσα από την κάρδια μου τις αθλήτριες μου κ προσωπικά την αρχηγό μου Άννα Μπούτα, η οποία με την παρουσία της βοήθησε τα μέγιστα φέτος.

Ενα τεράστιο ευχαριστώ επίσης οφείλω στον συνεργάτη μου κ γενικό αρχηγό της ομάδας κύριο Σπύρο Καραχάλιο καθώς φυσικά κ στον πρόεδρο της Ένωσης Ιλίου κύριο Γιώργο Λιόση για την ευκαιρία που μου δώσανε στα πρώτα μου βήματα της νέας μου καριέρας κ ήτανε πάντα δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές!!


Σχετικά Άρθρα