Νίκησε ο ΖΑΟΝ στις Λιβανάτες τον Ασκληπιό!

23/04/2017 13:3721902016/2017
Ετικέτες: ZAONΑσκληπιός Τρικάλων
be a maverick

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΖΑΟΝ απέναντι στον ΑΣΚΛΗΠΙΟ Τρικάλων για τους αγώνες κατάταξης επιλαχουσών ομάδων με σκοπό την δημιουργία της pre league.

Η ομάδα των Τρικάλων μπήκε δυνατά στο γήπεδο και προηγήθηκε 9-1,13-2, 20 -13 αλλά τα κορίτσια της Πηνελόπης Μπλάμη γύρισαν το σετ και το πήραν 26-28.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Κηφισιάς ήταν εκείνη που προηγήθηκε 24-22 για να χάσει το σετ από τα κορίτσια της Παναγιάρη με 27-25.

Το τρίτο και τέταρτο σετ η ομάδα της Κηφισιάς πήρε από την αρχή προβάδισμα στο σκορ και έφτασε σχετικά εύκολα στην κατάκτηση των σετ με 25 -17 και 25-20 αντίστοιχα.

Με την νίκη αυτή ο ΖΑΟΝ είναι η πρώτη επιλαχούσα ομάδα και ο Ασκληπιός η δεύτερη για την pre league.

Καλή η διαιτησία των Χρηστίδη, Σακελάρη αλλά δημιούργησε μεγάλα προβλήματα η γραμματέας του αγώνα Γιαννοπούλου που της έφευγε το σκορ σε αρκετά σημεία.
Άψογη η φιλοξενία από την διοίκηση  και τους ανθρώπους  του Συλλόγου Α.Μ.Σ. ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ και της κας Κρίμπα (μέλους του ΔΣ της ΕΟΠΕ) προς τις δύο ομάδες.

Διαιτητές : 1ος Χρηστίδης Χρήστος,  2ος Σακελλάρης Κωνσταντίνος.
Γραμματεία : Γιαννοπούλου Έφη.


Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : (Παναγιάρη Σ.) Γεωργοπούλου Α.,  Κοτσίρα Δ.(L),  Τόλλιου Ε.,  Γιάννη Β.,  Τσιούκα Γ.,  Παπαθεοδώρου Ε.,  Χύτα Μ.,  Γεωργίου Μ., Βράκα Ρ.(L),  Γεωργάκη Ε.,  Γεωργίου Σ.,  Βασιλοπούλου Δ.

 

ΖΗΡΙΝΕΙΟΣ Α.Ο.Ν. : (Μπλάμη Π.) Κόνιαρη Ε.,Ντόνα Μ.,  Μπαφατάκη Α.,  Μολδοβανίδη Τ.,  Αντωνοπούλου Μ.,  Καπέλου Ε.,  Τσατσούρι Τ.,  Οικονοπούλου Μ.,  Κτιστάκη Α.,  Γαστεράτου Μ.,  Σκυθιώτη Α.(L),  Νικολέτου Β.(L).


Σχετικά Άρθρα